Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 23 2011

«Ανθρωποδιώκτης»… στον όμιλο Σφακιανάκη!

«Ανθρωποδιώκτης»… στον όμιλο Σφακιανάκη!
 Για το συγκεκριμένο θέμα δεν κάναμε ρεπορτάζ. Απλώς διαβάσαμε τις πρόσφατες ανακοινώσεις της ίδιας της εταιρίας. Έχουμε λοιπόν και λέμε:

20 Ιουλίου 2011: Η εισηγμένη ανακοινώνει την αποχώρηση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Νικήτα Ποθουλάκη, ο οποίος -σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση- παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο ως μη εκτελεστικό μέλος.

5 Αυγούστου 2011: Διαβάζουμε στις χρηματιστηριακές ανακοινώσεις για την αντικατάσταση του εσωτερικού ελεγκτή, με τον ορισμό της κ. Τρ. Γάλλου στη θέση του κ. Π. Γκουντέλα.

22 Νοεμβρίου 2011: Μαθαίνουμε πως παραιτήθηκε ο κ. Πέτρος Τζανετάκης (της Motor Oil) από ανεξάρτητο μέλος του διοικητικού συμβουλίου και από μέλος της επιτροπής ελέγχου «για προσωπικούς λόγους».

22 Νοεμβρίου 2011: Ανακοινώνεται επισήμως πως ο κ. Δ. Χούντας δεν ασκεί πλέον τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή, αλλά παραμένει εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου και σύμβουλος διοίκησης…

Δηλαδή, μέσα σε περίπου τέσσερις μήνες «χάσαμε» έναν αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, έναν γενικό διευθυντή, έναν υπεύθυνο εσωτερικού ελέγχου και ένα ανεξάρτητο μέλος του διοικητικού συμβουλίου!

ΥΓ.: Πείτε στον κελεμπία πως στη συγκεκριμένη ομάδα (ως μέλος διοικητικού συμβουλίου) παίζει και ο… Τανισκίδης!

Ναι, αυτός της Proton Bank, o οποίος την ώρα όπου η τράπεζα έμπαινε «νύχτα» στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας καταλάμβανε τις κορυφές του Κιλιμάντζαρου και πανηγύριζε με τη σημαία της Proton…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v