Σχόλιο Αγοράς Εύρεση Συμβόλου Real Time ΧΑ Real Time ΧΠΑ Στατιστικά Όλο το Ταμπλό Πακέτα Πράξεις Κεφαλαιοποιήσεις Ανακοινώσεις
Σχόλιο Αγοράς Real Time ΧΠΑ Futures Δεικτών Options Δεικτών Futures Μετοχών Options Μετοχών
NewswireΟικονομίαΑγοράΚόσμοςΕπίκαιραΕπιχειρήσεις
Σε 1' Λεπτό ΗΠΑΕυρώπηΑσίαΧρήμαΕμπορεύματαΙσοτιμίες
ΠρόσωπαΝέα/ΧρήμαΟδηγός ΑγοράςΕισαγωγές ΧΑΑμοιβαίαΑναλύσεις
My Stocks Alerts Χαρτοφυλάκια Γραφήματα Ιδέες Ημέρας Λογ. Καταστάσεις RSS
Dr. MoneyΑπόψειςΣυνεντεύξεις Manager 2day ΝΕΟ ΦάκελοιΘέματαΕπισκόπηση ΤύπουΕγερτήριο Ατζέντα
ΧαμαιλέωνΕκηβόλοςNew DealΣτρατηγικός Αναλυτής
Τελ. ενημ.: 24/10/2016 - 13:21
Δημοσιεύθηκε: 13 Σεπτεμβρίου 2004 - 21:20

ΕΤΕ: Βασικές ρυθμίσεις για εθελούσια έξοδο

#
Ξεκίνησε η διανομή, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της εγκυκλίου που αφορά στην εθελούσια έξοδο των υπαλλήλων της Εθνικής. Μέχρι αύριο Τρίτη θα βρίσκεται στα καταστήματα της Εθνικής σε όλη την Ελλάδα.
Εθνική: Τα βασικά σημεία της εγκυκλίου για εθελούσια έξοδο
του Γιώργου Μαντέλα

Ξεκίνησε πριν από λίγο η διανομή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εγκυκλίου που αφορά στην εθελούσια έξοδο των υπαλλήλων της Εθνικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από αύριο, Τρίτη, το πρωί η εγκύκλιος θα φτάσει σε όλα τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του euro2day.gr, αφορά εν δυνάμει 1.914 άτομα που εργάζονται στην Εθνική Τράπεζα, και μεταξύ άλλων προβλέπει μεγαλύτερη αποζημίωση για όσους θέλουν πάνω από 7 χρόνια για να συμπληρώσουν το όριο της εθελοντικής αποχώρησης, μεγαλύτερη κάλυψη των αιτημάτων στα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων, καθώς και δεσμεύσεις για προσλήψεις προσωπικού.

Δεν αναφέρεται όμως συγκεκριμένος αριθμός προσλήψεων, καθώς δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς το ύψος των κενών που θα δημιουργηθούν.

Επίσης, έχει απαλειφθεί το bonus που ζητούσε ο σύλλογος των εργαζομένων, για τα παιδιά των υπαλλήλων που θα κάνουν χρήση της εθελούσιας εξόδου στην περίπτωση που θέλουν να προσληφθούν από την Εθνική.

Σε ό,τι αφορά στα υπόλοιπα σημεία, είναι ίδια με αυτά που αποφασίστηκαν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας πριν από δύο εβδομάδες.

Χρηματιστηριακές Ανακοινώσεις

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
euro2day.gr

© 2001 – 2016 MEDIA2DAY