Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ποια χαρτιά «σήκωσαν» τους δείκτες

Επιστροφή αγοραστών με επιλεκτικές τοποθετήσεις στην αγορά, μηδενίζοντας τις απώλειες της εβδομάδας για το Γ.Δ. Πώς διαμορφώνεται τώρα η βραχυπρόθεσμη τάση στα blue chips. Ποιες μετοχές έκαναν την «έκπληξη». Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς.

Οι "τρεις σωματοφύλακες" του Δείκτη, ΔΕΗ, ΟΠΑΠ και ΟΤΕ και η Εθνική, που αναδύθηκε από τα χαμηλά επταμήνου, ανέλαβαν τον ρόλο "ταγού" προκειμένου να συνεχίσουν την ανοδική αντίδραση που ξεκίνησε χθες και να οδηγήσουν τον Δείκτη ακόμα ψηλότερα και προς την περιοχή των 1250 μονάδων.

Στην "επιχείρηση" αυτή βοήθησαν αποφασιστικά και οι Ελ. Πετρέλαια, ΕΥΔΑΠ, Μέτκα, Jumbo, Τέρνα Ενεργειακή, Τιτάνας, Frigoglass και Folli Follie Group.

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι η σημερινή τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας, ήταν πιστό αντίγραφο της αμέσως προηγούμενης, καθώς σύσσωμος ο μη Τραπεζικός 25αρης έκλεισε με θετικό πρόσημο, πλην του Ελλάκτωρα και της Intralot.

Παρά ταύτα, τόσο οι βασικοί δείκτες του Χ.Α., όσο και η συντριπτική πλειονότητα των θεωρούμενων Δεικτοβαρών μετοχών, παραμένουν σε βραχυπρόθεσμο πτωτικό κανάλι, αν εξαιρεθούν οι τίτλοι των MIG και Eurobank Properties.

Στην περίπτωση της τελευταίας, ίσως αξίζει υπενθύμισης ότι από σήμερα οι μετοχές της εταιρείας είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. χωρίς το μέρισμα από κέρδη προηγούμενων χρήσεων, € 0,18207 ανά μετοχή, παρά ταύτα ο τίτλος έκλεισε με κέρδη 1,05%.

Σε κάθε περίπτωση και η σημερινή εικόνα στο ταμπλώ του FTSE25 δείχνει την απόλυτα επιλεκτική επιστροφή των αγοραστών, οι οποίοι δεν θέλησαν να διερευνήσουν "επενδυτικές ευκαιρίες" χαμηλότερα του 25αρη, ενώ μένει να φανεί αν το εγχείρημα των τελευταίων δύο συνεδριάσεων ήταν αντίδραση τεχνικού χαρακτήρα, ή κάτι παραπάνω.

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η εβδομάδα των τεσσάρων συνεδριάσεων, που αποδείχθηκε η τέταρτη συνεχόμενη πτωτική, με τον Γενικό Δείκτη να σημειώνει εβδομαδιαίες απώλειες 0,18% και τον Τραπεζικό απώλειες 6,85%, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Από την αρχή του χρόνου, ο Γενικός Δείκτης σημειώνει κέρδη 7,39%, ενώ ο Τραπεζικός απώλειες 1,17%.
Ενισχυμένη κατά 30% η μέση μικτή ημερήσια αξία συναλλαγών, διαμορφώθηκε στα 224 εκατ. και παρά τις τέσσερις συνεδριάσεις, είναι η καλύτερη (συναλλακτικά) εβδομάδα, από τις 25/10/2013 έως 3/11/2013, σύμφωνα με στοιχεία της Beta Sec.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

-Στρατής Πολυχρονέας

Μπορεί η ανακοίνωση-έκπληξη της αύξησης του μ/κ της Εθνικής Τράπεζας κατά €2,5 δισ. να ξάφνιασε την Αγορά, οδηγώντας σε σημαντική υποχώρηση τις μετοχές, ωστόσο η επιλογή αυτή έγινε, λόγω του ισχυρού επενδυτικού ενδιαφέροντος που υπάρχει από το εξωτερικό και το οποίο έχει διαπιστωθεί όχι μόνο στις τελευταίες επιτυχείς αυξήσεις μ/κ των Ελληνικών Τραπεζών (Alpha Bank και Τρ. Πειραιώς), αλλά και στις εκδόσεις ομολόγων, με τελευταίο παράδειγμα την επιτυχημένη διάθεση 5ετούς Κρατικού τίτλου για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, επισημαίνει ο Στρατής Πολυχρονέας.

Για το λόγο αυτό άλλωστε προσανατολίζεται η Εθνική Τράπεζα και στην έκδοση εταιρικού ομολόγου δίνοντας εντολή σε ξένες Τράπεζες να διερευνήσουν το ενδιαφέρον που υπάρχει από το εξωτερικό. Υπενθυμίζουμε ότι η δημοπρασία 4ετούς ομολόγου της Τρ. Πειραιώς που έγινε στις 18/03/14 άντλησε €500 εκατ. με τιμή έκδοσης 99,66 και τοκομερίδιο 5%, τη στιγμή που το ομόλογό της σήμερα διαπραγματεύεται στο 104, ήτοι καθαρή απόδοση άνω του 3,4% σε διάστημα μόλις τεσσάρων εβδομάδων (ετησιοποιημένη καθαρή άνω του 40%) για κεφάλαια που αντικρίζονται συνήθως με προθεσμιακές.

Προφανώς εδώ ισχύει το ρητό, ότι "οι προηγούμενες αποδόσεις δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές" και βεβαίως ότι όλοι οι εκδότες δεν είναι οι ίδιοι, αλλά αυτό που πιστοποιείται είναι το αυξανόμενο ενδιαφέρον των επενδυτών για την Αγορά ομολόγων, η οποία έχει βελτιωθεί ουσιαστικά.

Να σημειωθεί επίσης, ότι στη δημοπρασία ΕΓΕΔ 13 Εβδομάδων το μεσοσταθμικό επιτόκιο υποχώρησε στο 2,45% από 3,10% στη δημοπρασία του Μαρτίου.

Εκτός όμως από τις αυξήσεις μ/κ των Εθνικής Τράπεζας και Eurobank, οι οποίες αναμένεται να αντλήσουν σημαντική ρευστότητα από την Αγορά, το ενδιαφέρον μετά το Πάσχα μεταστρέφεται στις Δημοτικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές, επειδή η πολιτική αβεβαιότητα είναι επί της ουσίας, ο βασικός λόγος που δεν επιτρέπει στην Χρηματιστηριακή Αγορά, στην τρέχουσα φάση, να αναρριχηθεί σε σημαντικά υψηλότερα επίπεδα, τονίζει ο αναλυτής της Solidus Sec.

-Μάνος Χατζηδάκης

Αντίδραση εντός των ορίων του τεχνικού χαρακτήρα, παρατηρήθηκε κατά τις δύο τελευταίες συνεδριάσεις στο Χ.Α. και μετά την σημαντική υποχώρηση των τιμών που είχε προηγηθεί, σύμφωνα με την άποψη του Μάνου Χατζηδάκη.

Υψηλότερα των 1280 μονάδων, η Αγορά επιστρέφει σε κύρια ανοδική τάση, αλλιώς η όλη προσπάθεια θα είναι διόρθωση στη διόρθωση και το Χ.Α. θα παραμείνει στην "ζώνη της ταλαιπωρίας".

Άκρως ενθαρρυντική κρίνεται η συμπεριφορά του τίτλου της Πειραιώς, μετά την είσοδο των νέων μετοχών που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ, έστω και αν υπήρξαν σημαντικές "βοήθειες" από το rebalancing που προηγήθηκε και ακολούθησε.

Για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, η αντίδραση στις μετοχές του FTSE25 ήταν διευρυμένη, ένδειξη επιστροφής των αγοραστών με στόχο να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του τμήματος ανάλυσης της Beta Sec., η ενθαρρυντική εικόνα από τα πρόσφατα placements Ελληνικών μετοχών, υποδηλώνει ότι είμαστε, ακόμα, στην αρχή της ανόδου (!)

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

 Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν την σημερινή συνεδρίαση οι μεγάλες Ασιατικές Αγορές, θετικό το κλίμα στην Ευρώπη, ενώ πέριξ του προηγούμενου κλεισίματος κινούνται οι δείκτες στην Wall Street, κατά τις πρώτες ώρες συνεδρίασης και εν μέσω μπαράζ αποτελεσμάτων τριμήνου από Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, General Electric και PepsiCo.

Ξεκινώντας από την Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, ο κεντρικός τραπεζίτης της Ιαπωνίας, Haruhiko Kuroda, δήλωσε ότι η Κεντρική Τράπεζα θα παρέμβει για χαλάρωση της νομισματική της πολιτικής, όταν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο και επανέλαβε την θέση του ότι η οικονομία της Χώρας, κάνει σταθερά βήματα ώστε να επιτύχει πληθωρισμό της τάξης του 2%.

Ερχόμενοι στην Ευρώπη, "οι τετραμερείς διαπραγματεύσεις στην Γενεύη έχουν σαν στόχο την επίτευξη λύσης πάνω σε γραπτό κείμενο, το οποίο θα δημοσιευτεί αργότερα την Πέμπτη εφόσον οι συνομιλίες έχουν θετική έκβαση", δήλωσε διπλωματική πηγή στο Reuters.

Στις ΗΠΑ, ο αριθμός των αιτήσεων για επίδομα ανεργίας αυξήθηκε κατά 2.000 την περασμένη εβδομάδα. Το Υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι στα Ταμεία εμφανίστηκαν 304.000 νέοι άνεργοι. Oι αναλυτές περίμεναν 315.000 αιτήσεις.

Ο δείκτης Philly Fed ανήλθε στο 16,6 τον Απρίλιο από 9 τον Μάρτιο. Πρόκειται για το καλύτερο μέγεθος από τον Σεπτέμβριο. Οι αναλυτές περίμεναν μικρότερη βελτίωση, στο 10.

Επιστροφή στο ΧΑ

Απόλυτα διιστάμενες δείχνουν οι σημερινές "εισαγόμενες" εκθέσεις - εκτιμήσεις.

Γερμανικά "think tanks" εκτιμούν ότι το ΑΕΠ της Ελλάδας θα μειωθεί το 2014 κατά 0,7% και εν συνεχεία η ανάκαμψη θα είναι 1,2% του ΑΕΠ, ενώ η ανεργία προσδιορίζεται στο 27,8% για φέτος και στο 27,5% για το 2015. Στην έκθεση σημειώνεται ότι αν προσμετρηθεί το κόστος για την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, το έλλειμμα το 2013 είναι 13,2%. Επισημαίνεται, πάντως, ότι το κόστος της διάσωσης των Τραπεζών είναι βάρος που δεν θα επαναληφθεί και καθώς η ύφεση περιορίζεται, το 2014 το έλλειμμα θα πέσει στο 2,7% του ΑΕΠ.

Από την άλλη επισημαίνεται πως η Χώρα έχει μεγάλες ανάγκες αναχρηματοδότησης χρέους τη διετία 2015-2016 και εκτιμάται πως η Ελλάδα δεν θα καταφέρει, λόγω "οικονομικής αδυναμίας" να καλύψει τις ανάγκες χρηματοδότησης από τις Αγορές, οπότε θα απαιτηθεί χρηματοδοτική συνδρομή από τους εταίρους.

Σε υποβάθμιση της σύστασης για την Εθνική Τράπεζα σε "hold" και σε μείωση της τιμής-στόχου στα 3,30 ευρώ ανά μετοχή προχώρησε η Deutsche Bank, μετά την επιβεβαίωση της αύξησης κεφαλαίου ύψους 2,5 δισ. ευρώ

Για "φούσκα" στην Αγορά των ομολόγων της Περιφέρειας της Ευρωζώνης προειδοποιεί το γνωστό περιοδικό "The Economist" τονίζοντας πως "οι οικονομίες της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση από ότι υποδεικνύει η βουτιά στις αποδόσεις των ομολόγων". Το δημοσίευμα επισημαίνει πως οι αποδόσεις των 10ετών Ιταλικών τίτλων υποχώρησαν σε ιστορικό χαμηλό και πως "από την Πορτογαλία ως την Ιρλανδία, οι επενδυτές συσσωρεύονται σε ομόλογα της Ευρωπαϊκής Περιφέρειας ωθώντας τις ονομαστικές αποδόσεις σε επίπεδα που έχουμε να δούμε από τότε που υιοθετήθηκε το ευρώ" (!)

Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι οι επενδυτές στην Ευρώπη αγοράζουν με ρυθμό ρεκόρ εταιρικά ομόλογα υψηλής απόδοσης, ενώ εγκαταλείπουν τα συνηθισμένα μέτρα κάλυψης. Σύμφωνα με στοιχεία της Dealogic, οι εκδότες εταιρικού χρέους υψηλής απόδοσης έχουν πουλήσει 18,5 δισ. ευρώ ομολόγων από τον Ιανουάριο. Το επίπεδο αυτό αποτελεί ρεκόρ και είναι κατά 17'% υψηλότερο σε σχέση με πέρυσι. Με βάση στοιχεία της Markit, το μέσο επιτόκιο στα ομόλογα "σκουπίδια" που αποτιμώνται σε ευρώ ανήλθε σε 4% την περασμένη εβδομάδα, χαμηλότερο κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Όπως μεταδίδει η "WSJ", οι εταιρείες που εκδίδουν χρέος απαιτούν χαλαρότερους όρους και οι διψασμένοι για αποδόσεις επενδυτές λένε πως είναι πρόθυμοι να συμμορφωθούν (!)

Από την άλλη, νέα "ένεση αισιοδοξίας" από την JP Morgan, που αναβάθμισε τη σύσταση για την Εθνική Τράπεζα σε "neutral" από "underweight", ενώ παράλληλα αύξησε την τιμή στόχο για την Alpha Bank στα 0,95 ευρώ ανά μετοχή από 0,84 ευρώ προηγουμένως ("overweight") και για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,29 ευρώ από 2 ευρώ προηγουμένως ("overweight").

Τα Ευρωπαϊκά (μέσα) περιθώρια διύλισης βελτιώθηκαν το α΄ τρίμηνο του 2014 και διαμορφώθηκαν στα 0,52 δολάρια ανά βαρέλι, ωστόσο κινήθηκαν αρκετά χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των 2,23 δολ., αναφέρει η UBS σε ανάλυση για τον κλάδο των Διυλιστηρίων, λόγω της χαμηλής ζήτησης αλλά και του μεγέθους των εισαγωγών από ΗΠΑ, Ρωσία, Μέση Ανατολή, που παραμένει αρνητική για τον κλάδο (συνολικά στην Ευρώπη).

Για τα Ελ. Πετρέλαια θέτει τιμή-στόχο τα 6,25 ευρώ και σύσταση "neutral". Προβλέπει πως το α΄ τρίμηνο τα EBITDA θα κινηθούν στα 57 εκατ. ευρώ και τα κέρδη ανά μετοχή στα -0,04 ευρώ (ζημιές 13 εκατ.) και αναφέρει πως η εταιρεία εξετάζει την πιθανότητα έκδοσης ενός νέου ομολόγου ώστε να περιορίσει τα κόστη.

Σε ότι αφορά τη Motor Oil διατηρεί την τιμή-στόχο των 9 ευρώ και τη σύσταση "neutral", τονίζοντας ότι παραμένει κορυφαία επιλογή της στον κλάδο. Προβλέπει ότι τα EBITDA θα ανέλθουν στα 49 εκατ. και τα κέρδη ανά μετοχή στα 0,06 ευρώ (καθαρή κερδοφορία 7 εκατ.). Επισημαίνει ότι η εταιρεία κερδίζει μερίδιο Αγοράς στα μεταφορικά καύσιμα, ενώ δεν αποκλείει την διανομή ενδιάμεσου μερίσματος.

Σε "buy" από "hold" αναβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΤΕ η IBG διατηρώντας την τιμή-στόχο των 14 ευρώ. Ως καταλύτες για την μετοχή η IBG ξεχωρίζει την σταθεροποίηση των εγχώριων δραστηριοτήτων, την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού, αλλά και τις όποιες θετικές εξελίξεις από το ρυθμιστικό μέτωπο.

Ερχόμενοι στα της σημερινής συνεδρίασης, ο Γενικός Δείκτης κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο, αναρριχόμενος μέχρι τις 1252,37 μονάδες (+2,82%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 1246,83 (+2,37%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισε στις 1248,61 μονάδες με κέρδη 2,51%.

Από τις μετοχές του FTSE25 μόνιμα με θετικό πρόσημο κινήθηκαν οι Alpha Bank, MIG, Motor Oil, Jumbo, Frigoglass, Folli Follie Group, Εθνική, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΠ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Τέρνα Ενεργειακή και Τιτάν.
Μέσω των τελικών δημοπρασιών στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι ΕΕΕ, ΟΛΠ, Τέρνα Ενεργειακή και Jumbo και στο χαμηλό οι Πειραιώς και Intralot.

Ο τζίρος, ο χαμηλότερος των τελευταίων επτά συνεδριάσεων, συρρικνώθηκε στα 142,4 εκατ. από τα οποία τα 15,2 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΠΕΙΡ, ΟΠΑΠ, ΑΛΦΑΤΠ, ΦΦΓΚΡΠ, ΤΙΤΚ, ΠΕΙΡΤΠ)
Εντυπωσιακή η επίδειξη του συγκεντρωτισμού, καθώς μόλις οκτώ τίτλοι (ΠΕΙΡ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΑΛΦΑ, ΜΠΕΛΑ, ΑΛΦΑΤΠ, ΕΤΕ, ΔΕΗ) απέσπασαν το 81% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Ξεκινώντας από το Τραπεζικό ταμπλώ, οι σημαντικά κατεβασμένες συναλλαγές για την Πειραιώς δημιουργούν σημαντικές υποψίες ότι το rebalancing έφθασε στο τέλος του.

Όσον αφορά την περίπτωση της Εθνικής και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Αναστασίας Παπαϊωάννου, το βιβλίο προσφορών προς τους ξένους επενδυτές θα ανοίξει στις 6 Μαΐου. Στις 10 Μαΐου θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων και εντός του Μαΐου, το αργότερο μέχρι τις 15, θα έχει ολοκληρωθεί και η ΑΜΚ των 2,5 δισ. ευρώ. Όσο για την τιμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται κοντά στην περιοχή των 2,5 ευρώ, ίσως και λίγο ψηλότερα. Merrill Lynch, Citi, Goldman Sachs και HSBC πήραν την εντολή για παρουσιάσεις την επόμενη εβδομάδα που θα αποσκοπούν στην έκδοση senior unsecured ομολόγου. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν στο Λονδίνο. Το ομόλογο θα είναι τουλάχιστον 500 εκατ. ευρώ και πιθανότατα πενταετούς διάρκειας.

Κινητικότητα και θετικά πρόσημα στα Τραπεζικά warrants.

Ο παραστατικός τίτλος της Εθνικής έκλεισε στα 1,03 ευρώ (+6,19%) με συναλλαγές 1161215 τεμ., της Πειραιώς στα 0,9790 ευρώ (+4,04%) με όγκο συναλλαγών στα 1753150 τεμ., ενώ το warrant της Alpha Bank έκλεισε στα 1,08 ευρώ με κέρδη 3,07% και διακίνησε 3945085 τεμ.

Όπως προαναφέρθηκε, η συντριπτική πλειονότητα των μετοχών του 25αρη παραμένει σε βραχυπρόθεσμο πτωτικό κανάλι και η βραχυπρόθεσμη τάση αλλάζει αν επιτευχθούν κλεισίματα, για την Alpha Bank (υψηλότερα των 0,76 ευρώ), Σωλ. Κορίνθου (2,10), Jumbo (12,88), ΕΕΕ (18,44), Ελλάκτωρα (4,10), Ελ. Πετρέλαια (7,09), Εθνική (3,90), ΕΧΑΕ (9,27), ΕΥΔΑΠ (9,31), Folli Follie Group (26,83), Frigoglass (4,80), Intralot (2,35), Motor Oil (9,61), ΓΕΚΤΕΡΝΑ (3,99), ΟΤΕ (11,98), Μέτκα (13,50), Μυτιληναίο (7,15), ΟΠΑΠ (11,57), ΟΛΠ (19,80), ΔΕΗ (12,16), Τέρνα Ενεργειακή (4,58), Τιτάνα (24,64) και Πειραιώς υψηλότερα των 1,98 ευρώ. Τίποτα το άξιο λόγου χαμηλότερα, πλην ίσως του ότι ο Σαράντης έκλεισε σε νέα υψηλά 57 μηνών και ο Νηρέας σε νέα ιστορικά χαμηλά (!)

--ΧΠΑ

Δεύτερη μέρα ανοδικής αντίδρασης και στην Αγορά Παραγώγων, με κυριότερο χαρακτηριστικό την λήξη των συμβολαίων Απριλίου και την σημαντική μείωση των συναλλαγών, τόσο στο συμβόλαιο του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (13.696 συμβόλαια).
 
Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 18.162, 5.650 για τον Απρίλιο, 12.248 για τον Μάιο, 216 για τον Ιούνιο και 48 για τον Σεπτέμβριο - τιμή εκκαθάρισης για τον δεύτερο μήνα, 403,5) κινήθηκε μεταξύ 393,5 και 405 μονάδων, κλείνοντας με μικρή υπερτίμηση 0,50%.
 
Μειώθηκε σημαντικά ο δανεισμός τίτλων (9.800 Τιτάν, 9.100 Ελλάκτωρ, 8.600 ΔΕΗ, 15.000 ΕΕΕ), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΟΤΕ (2.324), ΔΕΗ (1.160), Alpha Bank (903), Εθνική (1.024), Πειραιώς (3.748), Μυτιληναίο (412), ΟΠΑΠ (1.312), MIG (368), Ελ. Πετρέλαια (171),Eurobank (950), ΕΧΑΕ (351), ΓΕΚ (150), Folli Follie Group (122), Τιτάνα (124).
 
Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του δείκτη FTSE/ASE μειώθηκε στο 32%, ενώ ο όγκος συναλλαγών ήταν στα 1.350 δικαιώματα (892 calls και 458 puts).
 
Σύμφωνα με το Χ.Α., δεν αναφέρθηκαν “ανοιχτές” πωλήσεις.
 
Επίσης δεν αναφέρθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης “ανοιχτών” πωλήσεων.
 
Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (131.166.233 τεμ.), Εθνική (3.431.253 τεμ.), Πειραιώς (39.118.310 τεμ.).
 
 

ΥΓ: Χαρούμενη Ανάσταση με υγεία για όλους (!)

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v