Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 7 2016

«Συναγερμός» στη ΓΕΝΟΠ για τη συνέλευση της ΔΕΗ

«Συναγερμός» στη ΓΕΝΟΠ για τη συνέλευση της ΔΕΗ

Σε κατάστρωση τακτικού σχεδιασμού αμέσως με την επιστροφή του από την Κίνα, για την ολοκλήρωση των εργασιών της γενικής συνέλευσης της προσεχούς Δευτέρας, θα πρέπει να προχωρήσει ο CEO της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη ΓΕΝΟΠ, η διοίκηση της οποίας ετοιμάζεται να επαναλάβει το show της προπερασμένης Πέμπτης στο Φάληρο, προκειμένου να μη ληφθεί η απόφαση για μεταφορά των μετοχών του ΑΔΜΗΕ σε άλλη εταιρεία, η οποία στη συνέχεια θα ιδιωτικοποιηθεί σε ποσοστό 49%.

Η ΓΕΝΟΠ δεν κρύβει τις προθέσεις της, καθώς την περασμένη Τρίτη κάλεσε τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ να συμμετάσχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας στον χώρο της γενικής συνέλευσης. Τώρα, τι θα γίνει τελικά, κανείς δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι όσο αργεί να ληφθεί η, συμφωνημένη με τους θεσμούς, απόφαση για το μέλλον του ΑΔΜΗΕ, τόσο η λύση της πλήρους ιδιωτικοποίησής του θα πλησιάζει, καθώς το Μνημόνιο είναι σαφέστατο στο θέμα αυτό.

Έτσι, όταν όλοι βρεθούν μπροστά στη νέα πραγματικότητα, θα είναι ενδιαφέρον να ακούσουμε τι θα έχουν να πούνε.

Το βέβαιο όμως είναι ότι η κατά 100% ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ θα σημάνει και μια ισχυρή ένεση ρευστότητας στη ΔΕΗ, με ζεστό και υγιές χρήμα, που όσο τίποτε το έχει ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v