Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 3 2007

Σφηνάκια για ALAPIS, ΥΓΕΙΑ, INTRACOM, TOUSA

Alapis: Πέραν των μαζικών αγορών από Ιndex funds λόγω της εισόδου της στον MSCI τον τελευταίο καιρό μεθοδικές αγορές βγαίνουν, σύμφωνα με χρηματιστές, και από τη UBS μέσω εγχώριας τραπεζικής ΑΧΕΠΕΥ. Μετά τη Morgan Stanley να ξεκινά κάλυψη της μετοχής και η UBS;

Υγεία: Τελείωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πωλήσεις δικαιωμάτων του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου από την κ. Αρβανίτη, πρώην μεγαλομέτοχο του Θεραπευτηρίου Υγεία. Μεγάλο μέρος της προσφοράς της απορρόφησε τραπεζικό χαρτοφυλάκιο. Αγορές δικαιωμάτων και από ιατρούς.

Intracom: Επιβεβαιώνεται η πληροφορία που σε ανύποπτο χρόνο δημοσίευσε ο Χαμαιλέων. Το έργο της ΔΕΗ που μεταξύ άλλων διεκδικούσε η Intracom μάλλον κατοχυρώνεται... αλλού.

TOUSA: Και τις τελευταίες, λίγες μετοχές που του είχαν απομείνει στην TOUSA πούλησε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της εταιρίας.

Ο κ. Mark Upton γνωστοποίησε στην αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ότι την περασμένη Δευτέρα προχώρησε στην πώληση 9.375 μετοχών, προς 89 σεντς ανά μετοχή.

Σημειώστε ότι την προπερασμένη εβδομάδα τις εναπομείνασες μετοχές του ”ξεφορτώθηκε” και ο πρόεδρος της TOUSA, κ. Harry Engelstein.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v