Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 27 2017

Αισιοδοξία για Μαρινόπουλο και έξοδος Κωτσόβολου από το Smart Park

Αισιοδοξία για Μαρινόπουλο και έξοδος Κωτσόβολου από το Smart Park

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Aισιοδοξία επικρατεί σε τραπεζικούς κύκλους για την περαιτέρω εξέλιξη της διάσωσης της εταιρίας που σε μεγάλο βαθμό αφορά την εξασφάλιση περαιτέρω ενδιάμεσης χρηματοδότησης, μετά και την καθυστέρηση στην έκδοση της δικαστικής απόφασης.

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν στη στήλη, ότι «από την πλευρά του επενδυτή (δηλαδή της Σκλαβενίτης), υπήρξε πρόταση για αντιμετώπιση του χρηματοδοτικού κενού, που δείχνει μεγάλο commitment και σοβαρότητα εκ μέρους του».

Ωστόσο, παρά την…  παρότρυνση της στήλης, αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες!

 

SΜΑΡΤ PARK. Με τις εργασίες για την κατασκευή του κτιρίου που θα φιλοξενήσει το Flocafe και συναφείς δραστηριότητες να έχουν ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας, η διοίκηση της REDS που διαχειρίζεται το εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα έχει και άλλους «πονοκεφάλους».

Προ ημερών έχασε έναν από τους μεγαλύτερους μισθωτές ο οποίος στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του δικτύου καταστημάτων αποφάσισε να φύγει από το εμπορικό κέντρο. Πρόκειται για την αλυσίδα Κωτσόβολος, η οποία αποχώρησε με το σκεπτικό πως τα καταστήματα σε αεροδρόμιο και Χολαργό (που αναβαθμίστηκε) αρκούν για να εξυπηρετήσουν την πελατεία.

Το προσωπικό του ομίλου που εργάζονται στο Smart Park απορροφήθηκε από άλλα καταστήματα λένε οι ίδιες πηγές.

Το εμπορικό κέντρο ετοιμάζει, πάντως, τον επόμενο γύρο ανάπτυξης, μετά την επιτυχή πορεία των τελευταίων ετών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v