Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 27 2010

Τα μούμπλε μούμπλε του Ανωμερίτη

Τα μούμπλε μούμπλε του Ανωμερίτη
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι, λέει ο λαός. Και απ’ ό,τι αποδεικνύεται και στην πράξη έχει δίκιο.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ κ. Γιώργος Ανωμερίτης δεν κατάφερε να διώξει από πάνω του τη… δεύτερη φύση του.

Περί πολιτικής ο λόγος, αφού ο ισχυρός άνδρας του ΟΛΠ και πρώην υπουργός κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του οργανισμού στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών επιστράτευσε μεθόδους πολιτικής ρητορείας, με αποτέλεσμα να μη δώσει επί της ουσίας καμία απάντηση για το τι μέλλει γενέσθαι στον οργανισμό.

Τι κι αν το ακροατήριό του αποτελούνταν κυρίως από αναλυτές, οι οποίοι ζητούσαν συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με τις προβλέψεις του ΟΛΠ για το 2015, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί το φιλόδοξο επενδυτικό του πρόγραμμα.

Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά ο κ. Ανωμερίτης αρκέστηκε να ξαναπαρουσιάσει το επενδυτικό πρόγραμμα και να αποφύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι, να δεσμευτεί επί της ουσίας για το τι αναμένει η διοίκησή του.

Αρκέστηκε απλώς να πει ότι θα ανατεθεί στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο η μελέτη για τα οφέλη που θα προκύψουν από την ολοκλήρωση του επενδυτικού.
 
Και αν το 2015 φαντάζει σαν ένα μακρινό όνειρο, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ δεν έδωσε απαντήσεις ούτε και για το άμεσο μέλλον, ήτοι μια πρόβλεψη για το 2010.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v