Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 8 2012

Σφηνάκια για FG Europe, Τόμσεν και Κιολεΐδη

Σφηνάκια για FG Europe, Τόμσεν και Κιολεΐδη
FG EUROPE: Την έκδοση νέου ομολογιακού δανείου για την αναχρηματοδότηση των βραχυπρόθεσμων δανειακών υποχρεώσεών της και τη χρηματοδότηση κινήσεων περαιτέρω ανάπτυξης θα επιδιώξει η εισηγμένη τους επόμενους μήνες.

Οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις της FG Europe αυξάνονται κατά 28,2 εκατ. ευρώ καθώς τον προσεχή Ιανουάριο λήγει το 5ετές απλό ομολογιακό δάνειο που εξέδωσε η FG Europe το 2008.

H τελευταία δόση του δανείου ανέρχεται σε 28,2 εκατ. ευρώ, το οποίο καταχωρίζεται στις βραχυπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις.

Η FG Europe, βέβαια, βάσει της σύμβασης, έχει τη δυνατότητα να ζητήσει, τρεις μήνες πριν από τη λήξη, παράταση αποπληρωμής για επιπλέον 2 έτη (4 εξαμηνιαίες δόσεις).

Τόμσεν: Oι συναντήσεις των επικεφαλής ελεγκτών της τρόικας με την ελληνική κυβέρνηση είχαν ολοκληρωθεί την Κυριακή και ξεκίνησαν για τις πατρίδες τους ή για άλλους καλοκαιρινούς προορισμούς.

Ο πλέον προβεβλημένος, ο Πόλ Τόμσεν του ΔΝΤ, εθεάθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος να παίρνει την πτήση της Air France για το Παρίσι στις 7 το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Π. Τόμσεν καθόταν φυσικά στην business class της γαλλικής αεροπορικής εταιρείας και συζητούσε με μια αγνώστων στοιχείων συνταξιδεύουσα κυρία κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι λίγα μέτρα πιο πέρα βρίσκονταν δύο στελέχη της Alpha Bank. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο Αρτέμης Θεοδωρίδης. Δεν είναι γνωστό αν το Παρίσι θα ήταν ο τελικός προορισμός του Π. Τόμσεν σε αυτό το ταξίδι. Όμως, για τον κ. Θεοδωρίδη της Alpha Bank θα πρέπει να ήταν, καθότι η τράπεζά του ενδιαφέρεται για την Εμπορική και επομένως θα πρέπει να διαβουλεύεται με τους Γάλλους της Credit Agricole.

Ραντεβού… από Σεπτέμβρη: Μαζί με την επιστροφή στα θρανία και η επανέναρξη λειτουργίας του εργοστασίου της Κιολεΐδης στον Βόλο. Όπως μαθαίνουμε, η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Σχετική ενημέρωση έγινε στους εργαζόμενους την περασμένη εβδομάδα.

Νωρίτερα είχε προχωρήσει στην εξόφληση των δεδουλευμένων 4 μηνών που τους όφειλε, αφού είχαν προηγηθεί απεργιακές κινητοποιήσεις...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v