Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Punk FT: Πως θα γίνει το διαζύγιο Ε.Ε. - Βρετανίας

Τα τέσσερα μοντέλα για τη νέα οικονομική σχέση ανάμεσα στη Βρετανία και την ΕΕ αναλύουν σε ένα πεντάλεπτο animation οι FΤ. Oι φαντασιώσεις μεγαλείου και το παράδειγμα της Νορβηγίας. Οι δύσκολες επιλογές για εμπόριο και μετανάστευση.

Οι Βρετανοί εξέπληξαν την υφήλιο επιλέγοντας να ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μετά το αρχικό σοκ για το αποτέλεσμα, τα βλέμματα στρέφονται τώρα στο πως θα διαμορφωθεί η νέα εποχή για την χώρα.

«Αν και πολλoί ξέρουν ότι είναι ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση, λίγοι ξέρουν τι θέλουν στη θέση της» επισημαίνει ο Martin Sandbu στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο νέο animation της σειράς PUNK FT, ο συντάκτης των Financial Times επιχειρεί να ενημερώσει τους αναγνώστες σχετικά με όλα τα διαθέσιμα μοντέλα για τις νέες οικονομικές σχέσεις με την Ευρώπη.

Παρακολουθήστε το προσεκτικά και μάθετε μέσα σε πέντε λεπτά όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε μοντέλου.

Ποιες είναι οι επιλογές για την μετανάστευση και το εμπόριο με βάση τις ευρωπαϊκές συμφωνίες που έχουν υπογράψει χώρες όπως η Νορβηγία, η Ισλανδία, ο Καναδάς και το... Λιχτενστάιν. 

© The Financial Times Limited 2016. All rights reserved.
FT and Financial Times are trademarks of the Financial Times Ltd.
Not to be redistributed, copied or modified in any way.
Euro2day.gr is solely responsible for providing this translation and the Financial Times Limited does not accept any liability for the accuracy or quality of the translation

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v