Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Κυκλοφορία νέου προϊόντος

Την κυκλοφορία του πρώτου 8-πύρηνου Android Smartphone της ανακοινώνει η MLS Πληροφορική ΑΕ.

Το MLS iQTalk S8® είναι λεπτό και ελαφρύ, με προσωπικότητα και στυλ σε οθόνη 5'' HD. Χάρη στους 8 πυρήνες που μπορούν και λειτουργούν ταυτόχρονα, κάνει τα πάντα πιο γρήγορα ώστε να μη χάνετε ούτε ένα λεπτό από το χρόνο σας.

Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών το MLS iQTalk S8® έχει οθόνη από έναν ειδικό κρύσταλλο για απόλυτη προστασία σε πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές.

Ακόμη διαθέτει 13MP πίσω κάμερα και μπροστά κάμερα των 5MP ενώ διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία μεταφοράς δεδομένων HotKnot.

Ταυτόχρονα, το MLS iQTalk S8® και η MAIC έρχονται για να αλλάξουν τη σχέση σας με το κινητό σας. H MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) είναι η προσωπική σας βοηθός.

Επίσης το MLS Smartphone ενσωματώνει και το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Talk&Drive που κάνει το Smartphone σας και πλοηγό... ώστε να μη χάνεστε ποτέ!

Με την κυκλοφορία του MLS iQTalk S8® η εταιρία εμπλουτίζει την γκάμα των κινητών τηλεφώνων και tablet που διαθέτει στην ελληνική αγορά υλοποιώντας τους στόχους της για την επίτευξη αυξημένων επιδόσεων για την τρέχουσα χρήση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v