Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EPSILON NET: Βράβευση για καινοτομία

"Καινοτομία και δημιουργική επιχειρηματικότητα" είναι το βραβείο που έλαβε ο κος Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος της εταιρίας Epsilon Net, από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) σε μια λαμπερή εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Το ΕΕΑ στα πλαίσια καθιέρωσης ενός καινούργιου θεσμού βράβευσε εταιρίες που, παρά τις αντίξοες οικονομικές συγκυρίες για αρκετά χρόνια τώρα, χρησιμοποίησαν την καινοτομία και τη δημιουργική επιχειρηματικότητα ως όχημά τους προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Μια από τις 8 συνολικά βραβευθείσες εταιρίες ήταν και η Epsilon Net, η οποία με οδηγό την τεχνολογία σε συνδυασμό με την υποστήριξη και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της, κατάφερε να ακολουθήσει μια αξιοσημείωτη πορεία ανάπτυξης που μεταφράστηκε σε σημαντική αύξηση θέσεων εργασίας, διείσδυση σε νέες αγορές, αλλά και σημαντική κοινωνική προσφορά.

Η εκδήλωση άρχισε με χαιρετισμό του Προέδρου του Ε.Ε.Α. κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και ακολούθησαν χαιρετισμοί του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, του Υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ιωάννη Μανιάτη, του προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. και Ε.Β.Ε.Α κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου και τέλος η κεντρική ομιλία του κ. Μιχάλη Σάλλα, Προέδρου του Δ.Σ. του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν επιχειρηματίες, καθώς και διακεκριμένοι εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v