Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EPSILON NET: Διοργάνωση ημερίδας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Ημερίδα που διοργάνωσε η Epsilon Net με θέμα "Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα: Τα νέα δεδομένα" την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στο Novotel Hotel στην Αθήνα, καθώς ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 1500.

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο κ. Μίχος Ιωάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Epsilon Net, ο κ. Τσαμόπουλος Δημήτρης, Πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α, ο κ. Πανίδης Αβραάμ, πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε., ο κ. Καββαθάς Γεώργιος, Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., καθώς και ο κος Πρασσάς Βασίλης, Εμπορικός Διευθυντής της Epsilon Net

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κ. Καραμάνης Κωσταντίνος Αν. Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Σύνταξης του Νομοσχεδίου για τα Ε.Λ.Π.. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Βρουστούρης Παναγιώτης Ορκωτός ελεγκτής, μέλος της Ομάδας Εργασίας για τα Ε.Λ.Π. και τέλος, ο κ. Χριστόπουλος Γεώργιος, λογιστής – φοροτεχνικός, Γενικός Γραμματέας Ε.Φ.Ε.Ε.Α.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση στο τέλος των εισηγήσεων, με τους ομιλητές να απαντούν στις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων δημιουργώντας έναν ανοιχτό διάλογο, κρατώντας έως το τέλος αμείωτο το ενδιαφέρον.

H Epsilon Net θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Παρόμοιες ενημερωτικές ημερίδες σχετικές με τα ΕΛΠ θα διοργανωθούν σε ακόμη 15 πόλεις στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για το υπόλοιπο πρόγραμμα των ημερίδων, καθώς και βίντεο με κάλυψη ολόκληρης της ημερίδας της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.e-forologia.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v