Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: Πρόθεση συμμετοχής σε διαγωνισμό

Γίνεται γνωστό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 82/96 (Α'-66), όπως αυτές τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 3310/2005, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 8 του Ν. 3414/2005 (Α'-279), ότι η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. πρόκειται να συμμετάσχει στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό ανοικτής διαδικασίας του Υπουργείου Εσωτερικών/Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας για την Προμήθεια Οχημάτων Ελληνικής Αστυνομίας, με τη Συγχρηματοδότηση των Πόρων του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας-Τομέας Σύνορα & Θεωρήσεις και συγκεκριμένα αναφορικά με τα Υποείδη:

Α΄ Υποείδος: «Προμήθεια διακοσίων πενήντα -250- αυτοκινήτων τύπου SUV»

Β΄ Υποείδος: «Προμήθεια σαράντα -40- επιβατικών οχημάτων εννέα (09) θέσεων»

Γ΄ Υποείδος: «Προμήθεια είκοσι εννιά -29- φορτηγών με επίπεδη καρότσα»

Δ΄ Υποείδος: «Προμήθεια πενήντα μία -51- δίκυκλων μοτοσικλετών» της υπ΄ αριθ. 26/2016 διακήρυξη, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών και διενέργειας διαγωνισμού την 13.03.2017, ως και στις τυχόν μεταθέσεις της ημερομηνίας διενέργειας ή και στις επαναλήψεις του εν λόγω διαγωνισμού.



Υπενθυμίζεται στις ανώνυμες εταιρείες που είναι μέτοχοι της εταιρείας ότι εφόσον δεν έχουν ονομαστικοποιήσει, κατά τα οριζόμενα στο ανωτέρω Π.Δ., τις μετοχές τους μέχρι φυσικού προσώπου δεν μπορούν να ασκήσουν τα απορρέοντα από τις μετοχές αυτές δικαιώματα παράστασης και ψήφου στις Γ.Σ. της εταιρείας καθώς και τα κάθε είδους σχετικά περιουσιακά δικαιώματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v