Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Υπογραφή συμβολαίου με τη Λοταρία του Idaho

Η INTRALOT Inc., θυγατρική του Ομίλου INTRALOT στις ΗΠΑ, ανακοινώνει την υπογραφή του συμβολαίου με τη Λοταρία της Πολιτείας του Idaho των ΗΠΑ κατόπιν ενός ανοιχτού και ιδιαίτερα ανταγωνιστικού διαγωνισμού, ο οποίος ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 2016, για την προμήθεια υπηρεσιών λοταριακού συστήματος. Το συμβόλαιο είναι δεκαετές με ημερομηνία έναρξης την 1η Οκτωβρίου 2017 και λήξη την 30η Σεπτεμβρίου 2027, με δυνατότητα μέχρι δύο πενταετών επεκτάσεων. Η INTRALOT είναι προμηθευτής της Λοταρίας του Idaho από το 2007.

Η συνολική αξία του συμβολαίου της αρχικής περιόδου εκτιμάται σε USD 60 εκ. για την προμήθεια ενός ασφαλούς κεντρικού συστήματος που θα παρέχει και θα διαχειρίζεται όλες τις κληρώσεις παιγνίων εντός της Πολιτείας ή πολλαπλών Πολιτειών, τον έλεγχο αποθεμάτων και τη διαδικασία εφοδιασμού (logistics) στιγμιαίων (ξυστών) παιχνιδιών και άλλες σχετικές υπηρεσίες.

Ο Διευθυντής της Λοταρίας του Idaho, κ. Jeff Anderson δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εγκαινιάζουμε την νέα περίοδο συνεργασίας μας με την INTRALOT ύστερα από μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική διαδικασία επιλογής. Στόχος μας είναι να εργαστούμε μαζί με τον συνεργάτη μας για τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό της λοταρίας του Idaho και τη βελτίωση της ικανότητάς μας να υπηρετούμε τους παίκτες και να αυξάνουμε τη συνεισφορά μας υπέρ των Δημόσιων Σχολείων του Idaho και του Ταμείου Δημόσιων Κτιρίων.”

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Interim CEO της INTRALOT Inc. και COO του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: “Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που επισφραγίζουμε σήμερα τη συμφωνία μας με τη λοταρία του Idaho, ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τις κορυφαίες λύσεις μας σε έναν από τους σημαντικότερους πελάτες μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τη Διοίκηση της λοταρίας για την εμπιστοσύνη της. Η έμπειρη ομάδα μας στις ΗΠΑ θα συνεργαστεί στενά με την ομάδα της λοταρίας στη νέα περίοδο, ώστε να βοηθήσει τη λοταρία να επιτύχει τους στόχους της για υπεύθυνη ανάπτυξη και ακόμα υψηλότερη συνεισφορά στους κοινωφελείς σκοπούς που στηρίζει.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v