Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PROFILE: Εφαρμογή του IMSplus από την ADNIC

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, ανακοινώνει ότι το IMSplus Insurance Investment Management, βρίσκεται σε πλήρη παραγωγική λειτουργία στην Abu Dhabi National Insurance Company (ADNIC), με σκοπό την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική διαχείριση των επενδύσεών της και τη βελτίωση των εργασιών της. Η ADNIC είναι μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες, η οποία προσφέρει εύρος υπηρεσιών σε ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας, η ADNIC επέλεξε την Profile Software ως βασικό προμηθευτή. Με πλήθος από ευέλικτα εργαλεία και λειτουργικότητες, τo IMSplus αποτελεί το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης επενδύσεων της Profile, με μεγάλη εγκατεστημένη βάση σε διεθνείς ασφαλιστικές εταιρείες.

Το IMSplus είναι μία εύκολα παραμετροποιήσιμη λύση, που ανταποκρίνεται σε υφιστάμενες και μελλοντικές απαιτήσεις των εν λόγω εταιρειών. Η πλατφόρμα επιτρέπει αποτελεσματική προσαρμογή σε τοπικές και διεθνείς αγορές, αυτοματοποίηση των διαδικασιών και αποτελεσματική διαχείριση των back office επενδυτικών εργασιών.

Η εγκατάσταση του συστήματος προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα στην ΑDNIC μέσω των ευέλικτων εργαλείων και των πολύ-επίπεδων αναλύσεων που διαθέτει. Η εταιρεία χρησιμοποιεί το IMSplus για να παρακολουθεί κλαδικές και asset class exposures των επενδεδυμένων κεφαλαίων της. Οι δυνατότητες του συστήματος για παραγωγή αναφορών, επιτρέπουν στους Investment Managers να αναλύουν πλήρως τα επενδεδυμένα κεφάλαια της εταιρείας (cash, fixed term deposits, equities, bonds, funds, private equity και real estate) καθώς και την απόδοση τους.

Η ADNIC επωφελείται από την ποιοτική και έγκαιρη παραγωγή των αναφορών (για τη διοίκηση αλλά και την κανονιστική συμμόρφωση που απαιτείται) και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, ενώ επιτυγχάνει μείωση κόστους, αύξηση της παραγωγικότητας και βελτιστοποίηση των εργασιών.

Με την υλοποίηση του IMSplus στην ADNIC διευρύνεται ο αριθμός χρηστών της εφαρμογής στον ασφαλιστικό τομέα και ενδυναμώνεται περισσότερο η εξειδίκευση που διαθέτει η εταιρεία στο χώρο. Το IMSplus ήδη χρησιμοποιείται επιτυχώς από διεθνείς και τοπικές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέροντας προσαρμοστικότητα και ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεών τους, με σκοπό τη βέλτιστη διαχείριση των λειτουργιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v