Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ: Οικονομικό ημερολόγιο

Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 (παρ. 1 εδαφ. 2) & 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα, η Εταιρεία «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ» («Εταιρεία») , ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2017:

* Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρικών και Ενοποιημένων) της χρήσεως 2016 (1.1.2016-31.12.2016), που συνετάγησαν βάσει των ΔΛΠ/ΔΠΧΠ: Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 (πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών). H σχετική παρουσίαση των ως άνω αποτελεσμάτων της χρήσεως 2016 προς τους αναλυτές και το δελτίο τύπου θα είναι διαθέσιμα από εκείνη την ώρα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας www.thracegroup.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. www.helex.gr.

* Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων: Πέμπτη, 11 Μαίου 2017

Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων την μη διανομή οιουδήποτε μερίσματος για την χρήση 2016.

H Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v