Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

EUROMEDICA: Σχολιασμός δημοσιεύματος

Η διοίκηση του Ομίλου EUROMEDICA, στα πλαίσια της ενημέρωσης του Επενδυτικού κοινού και σε απάντηση των πρόσφατων δημοσιευμάτων που υποστηρίζουν ότι ο Όμιλος EUROMEDICA βρίσκεται σε συζητήσεις για την πώληση του δικτύου διαγνωστικών κέντρων, δηλώνει ξεκάθαρα και κατηγορηματικά ότι δεν έχει τεθεί κανένα ζήτημα ούτε έχει πραγματοποιηθεί καμία συζήτηση σχετικά με την εξαγορά των διαγνωστικών κέντρων του Ομίλου EUROMEDICA.

Ο πρότυπος Όμιλος Υγείας EUROMEDICA διαβεβαιώνει και υπενθυμίζει, σ' όλα τα ενδιαφερόμενα μέλη ότι από το Μάιο του 2015, ο Όμιλος EUROMEDICA έχει προχωρήσει στη σύναψη του Standstill Agreement, ενός πενταετούς πλάνου που σκοπό έχει την αναδιάρθρωση και εξορθολογισμό του Ομίλου. Ένα πλάνο που θα επαναφέρει την κανονικότητα όχι μόνο στον Όμιλο αλλά και στο σύνολο του κλάδου.

Εν κατακλείδι, ο Όμιλος EUROMEDICA θα συνεχίσει μέσω του εκτεταμένου δικτύου διαγνωστικών κέντρων του να παρέχει τις σημαντικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες του στο κοινωνικό σύνολο ενώ τα θετικά αποτελέσματα του business plan που έχει τεθεί σε εφαρμογή είναι ήδη εμφανή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v