Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

SPACE HELLAS: Η Space Hellas στο “World Stadium Congress 2017”

H Space Hellas, συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο «World Stadium Congress» που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ, από 22 έως 24 Μαΐου 2017, σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία MicroTech Technologies.

Το συγκεκριμένο συνέδριο, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης διεθνών οργανισμών στο χώρο των σταδίων και της αθλητικής βιομηχανίας. Διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά και φιλοξενεί κορυφαίους χορηγούς και εκθέτες που παρουσιάζουν τις τελευταίες καινοτομίες στην κατασκευή γηπέδων, την ασφάλεια εκδηλώσεων και την τεχνολογία χώρου. Η φετινή διοργάνωση έχει στόχο την ανάπτυξη των υποδομών στο Κατάρ για τις απαιτήσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.

Η Space Hellas, θα παρουσιάσει στο περίπτερό της τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης σταδίων και ασφάλειας, ενώ ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO της εταιρείας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Stadium Security: Integration Challenges», παρουσιάζοντας στο κοινό τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και πώς αυτές μπορούν να συνδυαστούν για την αποτελεσματική και την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων.   

Στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου, τα στελέχη της Space Hellas θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να αναπτύξουν νέες στρατηγικές συνεργασίες με, ιδιοκτήτες και φορείς σταδίων, μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, αρχιτέκτονες, ειδικούς συμβούλους, μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες του διεθνούς αθλητικού στερεώματος.

Η Space Hellas, στην τριακονταετή πορεία της έχει συνάψει μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών με κορυφαίους κατασκευαστές υψηλής τεχνολογίας από όλο τον κόσμο. Ως πρωτοπόρος System Integrator, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία έναν εντυπωσιακό αριθμό σύνθετων έργων, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο χώρο διαχείρισης σταδίων, λύσεων για ηλεκτρονική επιτήρηση, έκδοση εισιτηρίων και έλεγχο πρόσβασης. Η εταιρεία υλοποιεί μεθοδικά και σταθερά το στρατηγικό της σχεδιασμό και ενισχύει την εξωστρέφειά της, επενδύοντας στο διεθνή προσανατολισμό της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v