Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRACOM: H IDE παρουσιάζει το νέο της Υβριδικό Σύστημα GENAIRCON για Στρατιωτικά Οχήματα

Κορωπί, 25 Ιουλίου 2017: Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) παρουσίασε το νέο καινοτόμο προϊόν της Hybrid GENAIRCON. Η τεχνολογία του συστήματος βασίζεται στη σειρά προϊόντων HEPS (Hybrid Electrical Power Systems) της IDE και παρέχει ολοκληρωμένη λύση για στρατιωτικά οχήματα, ενσωματώνοντας μια υβριδική βοηθητική μονάδα ενέργειας, ένα προηγμένο σύστημα αποθήκευσης ενέργειας καθώς και ένα σύστημα ελέγχου κλιματισμού οχήματος, τα οποία διαχειρίζονται από κεντρικό έλεγχο προηγμένης τεχνολογίας.

Η παρουσίαση του προϊόντος συμπίπτει με την πρώτη σύμβαση που υπογράφτηκε μεταξύ IDE και BAE SYSTEMS, σύμφωνα με την οποία η IDE θα ολοκληρώσει την Hybrid GENAIRCON σε αυτοκινούμενα πυροβόλα M109 των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

Τα υβριδικά συστήματα GENAIRCONs παρέχουν την ενσωματωμένη λειτουργία “True Silent Watch”, που θεωρείται σημαντική για όλους τους τύπους στρατιωτικών οχημάτων και ιδιαίτερα για εκείνα που λειτουργούν σε αναγνωριστικές και μυστικές αποστολές, όπου τα θερμικά και ηχητικά ίχνη έχουν πρωτεύουσα σημασία.
#                    #                    #

Σχετικά με την IDE

Η IDE, εταιρία-ηγέτης στην Ελλάδα στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και συστημάτων επικοινωνιών στο χώρο της άμυνας και ασφάλειας, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λιθουανία, Λουξεμβούργο (NATO/NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.

Πληροφορίες για θέματα Τύπου

Σωτήρης Παπαδημητρίου, Διευθυντής Επικοινωνίας IDE

Τηλ: 210-6678614, Email: [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v