Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRACOM: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση DSEi 2017

Η IDE (INTRACOM Defense Electronics) συμμετείχε στη διεθνή έκθεση “DSEi 2017”, από τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες εκθέσεις στον χώρο της Άμυνας & Ασφάλειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο από 12-15 Σεπτεμβρίου 2017.

Τον εκθεσιακό χώρο της IDE επισκέφθηκαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Βίτσας και ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ κ. Κυριάκος Κυριακίδης. Επίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με κυβερνητικούς εκπροσώπους και στρατιωτικές αντιπροσωπείες διαφόρων χωρών καθώς και στελεχών της αμυντικής βιομηχανίας οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα καινοτόμα προϊόντα, στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων δικτυοκεντρικής άμυνας που προορίζονται για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας και άλλων χωρών.

Στην DSEi η IDE παρουσίασε το νέο καινοτόμο υβριδικό σύστημα παροχής ηλεκτρικής ισχύος και περιβαλλοντικού ελέγχου Hybrid GENAIRCON, το οποίο μέσα στο 2017 θα τοποθετηθεί σε αυτοκινούμενα πυροβόλα M109. Τα υβριδικά συστήματα GENAIRCONs παρέχουν την ενσωματωμένη λειτουργία “True Silent Watch”, που θεωρείται σημαντική για τους τύπους στρατιωτικών οχημάτων όπου τα θερμικά και ηχητικά ίχνη έχουν πρωτεύουσα σημασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v