Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

INTRALOT: Υπογραφή σύμβασης με CAMELOT

Η INTRALOT S.A. ανακοινώνει την υπογραφή της νέας σύμβασης της INTRALOT Inc., θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου INTRALOT στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την CAMELOT για την Λοταρία της Πολιτείας του Illinois. Η INTRALOT θα προσφέρει στην CAMELOT καινοτόμες λύσεις συστημάτων καθώς και μια πλήρη σειρά ολοκληρωμένων συστημάτων έως τον Οκτώβριο του 2027. Τα αναμενόμενα έσοδα για την INTRALOT από αυτή την πολυετή σύμβαση εκτιμάται ότι θα ανέλθουν περίπου στα 340 εκατομμύρια δολάρια.

Η INTRALOT θα προσφέρει τις υπηρεσίες της σύμφωνα με τη Σύμβαση Ιδιωτικής Διαχείρισης (PMA) που υπογράφηκε μεταξύ του Τμήματος Λοταρίας της Πολιτείας του Illinois και της CAMELOT Illinois LLC. Η INTRALOT θα προχωρήσει στην εγκατάσταση τεχνολογικών λύσεων σε περίπου 7.500 σημεία πώλησης. Η μετάβαση στις υπηρεσίες της INTRALOT θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2018. Ως νέος πάροχος της Λοταρίας του Illinois, η INTRALOT θα εισαγάγει τα τερματικά νέας γενιάς Photon, τα πιο δοκιμασμένα και ανθεκτικά τερματικά λοταρίας για πράκτορες, καθώς και το Genion, ένα μικρού μεγέθους τερματικό ελέγχου δελτίων που αξιοποιεί την αξεπέραστη τεχνολογία κάμερας της INTRALOT.

Η INTRALOT θα εισαγάγει επίσης ένα πρωτοποριακό τερματικό αυτόματης εξυπηρέτησης, το WinStation 30 (Win30). Το WinStation 30 αποτελεί το πρώτο μηχάνημα της αγοράς με δυνατότητα πώλησης 30 διαφορετικών ξυστών λαχείων, το οποίο ενεργοποιείται από τον παίκτη μέσω οθόνης αφής υψηλής ανάλυσης με σκοπό να προσελκύσει την προσοχή των παικτών σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα λιανικής. Το Win30 θα επιτρέψει στη Λοταρία του Illinois και τους διαχειριστές της να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους και να ενισχύσουν το κοινωφελές έργο που υποστηρίζεται.

Στις συμβατικές υποχρεώσεις συμπεριλαμβάνονται η ενσωμάτωση των ψηφιακών καναλιών στο Κεντρικό Σύστημα, εκτυπωτές υψηλής ταχύτητας, μια πλήρης σειρά περιφερειακών συσκευών, ένα δίκτυο επικοινωνίας με τα πρακτορεία, ένα portal για τα οικονομικά στοιχεία των πρακτόρων, συστήματα παρακολούθησης ενεργητικού, η διαχείριση τηλεφωνικού κέντρου εισερχομένων κλήσεων, καθώς και μια υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης πεδίου.

Ο κ. John Donahue, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την υπογραφή αυτής της πολυετούς σύμβασης παροχής υπηρεσιών με την Πολιτεία του Illinois και την CAMELOT. Έχουμε ήδη μία επιτυχημένη συνεργασία με την CAMELOT ως τεχνολογικός συνεργάτης σε άλλες χώρες και θα επιβεβαιώσουμε ότι αποτελούμε την κατάλληλη επιλογή για τη Λοταρία του Illinois».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v