Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΚΡΙΤΑΣ: Ανακοίνωση οικονομικού ημερολογίου

Η εταιρεία ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε. σύμφωνα με το άρθρο 4.1.4.3.1 του κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2018.
Η δημοσίευση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων «Στοιχεία και Πληροφορίες της Περιόδου από 01 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2017» και της «Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης 2017» θα λάβει χώρα την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας www.akritas.gr και του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια www.helex.gr.



Η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, στην έδρα της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη, Σωκράτη Οικονόμου 3, και έπειτα από σχετική πρόσκληση που θα δημοσιευθεί με βάση τις κείμενες διατάξεις. Επιπρόσθετα, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας δεν προτίθεται να καταθέσει στη παρούσα Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση πρόταση διανομής μερίσματος προς τους μετόχους για την οικονομική χρήση του 2017.
Η ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει τις ως άνω ημερομηνίες εφόσον ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με την τροποποίηση του παρόντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v