Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΗΧΑΝΙΚΗ: Προαναγγελία ΓΣ

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό, καλούνται οι μέτοχοι της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΕ., σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 29η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 μ.μ., στα γραφεία της Εταιρείας στον Δήμο Πεντέλης, Δημοτική Ενότητα Μελισσίων, επί της οδού Σισμανογλείου 22, Περιφέρεια Αττικής, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

Α. Ημερήσια διάταξη.

Θέμα μόνο: Λήψη αποφάσεως για την τροποποίηση του Κεφαλαίου Α’, άρθρου 2, παρ. 1 του Καταστατικού: Μεταφορά της Έδρας της εταιρείας από τον Δήμο Αμαρουσίου στον Δήμο Πεντέλης, Δημοτική Ενότητα Μελισσίων Αττικής.

Β. Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου

Σε κάθε συνεδρίαση της Γενικής Συνελεύσεως δικαιούται να συμμετάσχει και να ψηφίσει όποιος εμφανίζεται ως Μέτοχος κοινών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας στο αρχείο του Συστήματος Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), που διαχειρίζεται η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ Α.Ε. (Ε.Χ.Α.Ε.), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες (μετοχές) της Εταιρείας, κατά την Ημερομηνία Καταγραφής. Ειδικότερα την 24η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Σάββατο, δηλαδή κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας προ της ημερομηνίας συνεδριάσεως της Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως. Κάθε κοινή μετοχή παρέχει δικαίωμα μίας ψήφου. Η μετοχική ιδιότητα πιστοποιείται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαιώσεως της Ε.Χ.Α.Ε. ή εναλλακτικά ηλεκτρονικά από την Ε.Χ.Α.Ε., με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με το αρχείο του Σ.Α.Τ. Έναντι της Εταιρείας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση (αρχική και κάθε επαναληπτική) μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την αντίστοιχη Ημερομηνία Καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμορφώσεως προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του κ.ν.2190/1920, ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδεια αυτής. Η άσκηση των ανωτέρω δικαιωμάτων συμμετοχής και ψήφου δεν προϋποθέτει την δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει την δυνατότητα πωλήσεως και μεταβιβάσεως αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της αντίστοιχης Ημερομηνίας Καταγραφής και της οικείας συνεδριάσεως της Γενικής Συνελεύσεως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v