Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤRASTOR: Στις 5 Σεπτεμβρίου Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 5ηΣεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00, στο Μαρούσι, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο, για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί του ακόλουθου μόνου θέματος της ημερήσιας διάταξης:

- Παροχή ειδικής άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 28 παρ. 4β του Ν.2778/1999 όπως ισχύει, για την απόκτηση από την Εταιρεία ποσοστού εξ αδιαιρέτου επί ακινήτου.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί του θέματος της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Α’ Επαναληπτική Συνέλευση την 18η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρακαι ώρα 11 π.μ., στο Μαρούσι Αττικής, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο.

Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 5ης Σεπτεμβρίου 2017, έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Εταιρείας που τηρείται ηλεκτρονικά στην εταιρεία «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων» (ΕΛΚΑΤ) κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι την 31.08.2017, χωρίς να απαιτείται δέσμευση των μετοχών τους.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την ανωτέρω αρχική συνεδρίαση, στην Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 18ης Σεπτεμβρίου 2017 θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο ανωτέρω αρχείο κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, ήτοι την 14.09.2017 (ημερομηνία καταγραφής Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης).

Οι Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση μέσω αντιπροσώπου οφείλουν να καταθέσουν τη σχετική εξουσιοδότηση αντιπροσώπευσης που είναι διαθέσιμη στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας, οδός Χειμάρρας αρ. 5, 5ος όροφος, στην ιστοσελίδα http://www.trastor-reic.gr και στο Μετοχολόγιο, Μητροπόλεως 9, Αθήνα 105 57 (1ος όροφος), το αργότερο την τρίτη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της κάθε Γενικής Συνέλευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v