Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MERMEREN: Ανακοίνωση για τις αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης

Η Mermeren Kombinat AD Prilep ανακοινώνει τα εξής:

1.  Την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017 στις εγκαταστάσεις της Mermeren Kombinat AD Prilep έλαβε χώρα η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων. Οι μέτοχοι που είτε μετείχαν είτε αντιπροσωπεύτηκαν ήταν 2 (δύο) και αντιπροσώπευαν το 88,42% των συνολικών μετοχών τής Εταιρείας. Ολες οι αποφάσεις ελήφθησαν ομόφωνα.

Σύμφωνα με τα θέματα τής ημερήσιας διάταξης, εξελέγησαν τα παρακάτω νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου:

-          Ο κ. Χριστόφορος Παυλίδης
-          Ο κ. Νικόλαος Δημαρέλης
-          Ο κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος
-          Ο κ. Zoran Pandev

Ο κ. Χριστόφορος Παυλίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος τής Παυλίδης Μάρμαρα –  Γρανίτες Α.Ε από το 2012. Μέχρι τότε και από την ίδρυση τής εταιρείας το 1980, κατείχε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε αυτήν και ήταν μέλος και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Διαθέτει ευρύτατη εμπειρία στο Management και στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ο κ. Νικόλαος Δημαρέλης είναι Γενικός Διευθυντής τής Παυλίδης Μάρμαρα –  Γρανίτες Α.Ε από το 2013. Προηγουμένως κατείχε διευθυντικές θέσεις στην Sibelco Europe, από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές μεταλλευτικές εταιρείες, καθώς και στις Χημικές Βιομηχανίες Β.Ελλάδος. Διαθέτει BSc Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne, MSc Εφαρμοσμένης Μηχανικής από το Imperial College και ΜΒΑ από το Athens LBA.

Ο κ. Θεόδωρος Αποστολόπουλος είναι Εμπορικός Διευθυντής τής Παυλίδης Μάρμαρα –  Γρανίτες Α.Ε από το 2014. Μέχρι τότε και από το 2006 ήταν Διευθυντής του υποκαταστήματος Αθηνών. Προηγουμένως κατείχε διευθυντικές θέσεις στην FHL Κυριακίδης Μάρμαρα –  Γρανίτες Α.Β.Ε.Ε. και στην Α.Ε.Β.Ε. Μάρμαρα Διονύσου – Πεντέλης. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο  Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ο κ. Zoran Pandev είναι Δικηγόρος στην Croatia Insurance JSC Skopje από το 2016. Προηγουμένως κατείχε ανάλογες θέσεις στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών One, την Ohridska Banka, την NLB Tutunska Banka, την Potenska Banka, την ProCredit Bank Macedonia, ενώ διετέλεσε και υποδιευθυντής στην Διεύθυνση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τής ΠΓΔΜ. Διαθέτει πτυχίο Νομικής από το Πανεπιστήμιο Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου στα Σκόπια, καθώς και MSc στα Οικονομικά από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

2. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε και συνεστήθη σε σώμα ως εξής:

Χριστόφορος Παυλίδης, Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
Περικλής Νικολάου Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
Jasna Azhievska – Petrusheva, εκτελεστικό μέλος
Νικόλαος Δημαρέλης, μη εκτελεστικό μέλος
Θεόδωρος Αποστολόπουλος, μη εκτελεστικό μέλος
Zoran Pandev, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v