Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

CENTRIC: Αποφάσεις Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

Κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της "CENTRIC ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" και με το δ.τ. Centric A.E. που έλαβε χώρα στις 14.11.2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στο Μοσχάτο Αττικής, επί της οδού Στρ. Μακρυγιάννη αρ. 20, και στην οποία παραστάθηκαν μέτοχοι, που εκπροσωπούσαν ποσοστό 68,68342% του συνόλου των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, αποφασίστηκαν τα εξής:

1) Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων μετόχων όπως παρίστανται και εκπροσωπούνται η απόκτηση ιδίων μετοχών από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Κ.Ν. 2190/20 ως εξής: - Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που θα αποκτηθούν θα είναι έως επτά εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες (7.700.000) μετοχές, ήτοι ποσοστό 7,61% των υφισταμένων μετοχών της Εταιρείας.

- Το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα διενεργηθούν οι αγορές δεν θα υπερβεί τους είκοσι τέσσερις (24) μήνες, ήτοι μέχρι και 13-11-2019.

- Οι αγορές των μετοχών να διενεργηθούν με κατώτερη τιμή 0.1 ευρώ και ανώτερη το 1 ευρώ.

2) Εγκρίθηκε ομόφωνα από το σύνολο των παρισταμένων μετόχων όπως παρίστανται και εκπροσωπούνται, οι όροι της πώλησης σημαντικών άυλων περιουσιακών στοιχείων θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου προς την εταιρεία GVC Plc. Συγκεκριμένα, τα εν λόγω περιουσιακά στοιχεία αφορούν τις υπηρεσίες προώθησης των υπηρεσιών που προσφέρουν οι ιστοσελίδες sportingbet, vistabet και bwin.

 

3) Ενημέρωση για εταιρικά θέματα. Δεν έγιναν ανακοινώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v