Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

PASAL: Προαναγγελία ΓΣ

Σύμφωνα με το νόμο και το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανωνύμου Εταιρείας με την επωνυμία «PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», και τον διακριτικό τίτλο PASAL DEVELOPMENT SA. και Αρ.Μ.Α.Ε. 25148/06/Β/91/29 καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα συνέλθει την 16ην Μαϊου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 πμ στα Γραφεία της Έδρας της Εταιρείας επί της Λεωφ. Κηφισίας 116 & Δαβάκη 1 (4ος όροφος), Αμπελόκηποι, Αθήνα, με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διατάξεως:

ΘΕΜΑTA ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ :

1.Έγκριση της υπογραφείσης από 30/03/2018, συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας «PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ» κατ' άρθρα 99επ. και 106 του Ν. 3588/2007, όπως αυτός τροποποιηθείς ισχύει σήμερα.

2.Στο πλαίσιο της ανωτέρω συμφωνίας εξυγίανσης έγκριση υπό τους όρους που περιγράφονται στην συμφωνία εξυγίανσης, της μεταβίβασης των περιγραφόμενων ακινήτων στην ως άνω συμφωνία εξυγίανσης στους συμβαλλόμενους πιστωτές και παροχή εξουσιοδοτήσεων σε εκπρόσωπο της Εταιρείας για την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16/5/2018, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 30/5/2018 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00, στην έδρα της Εταιρείας, Λεωφ. Κηφισίας αρ. 116 και Δαβάκη αρ. 1, Αμπελόκηποι, Αθήνα, χωρίς τη δημοσίευση νεωτέρας προσκλήσεως. Σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 2β του Κ.Ν. 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 του Ν. 3884/2010 και ισχύει, η Εταιρεία ενημερώνει τους κ.κ. Μετόχους για τα ακόλουθα:

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου.

Κάθε μετοχή έχει δικαίωμα μιας ψήφου. Στη Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος στα αρχεία του Συστήματος 'Αυλων Τίτλων της "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε." (Ε.Χ.Α.Ε.), στο οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρείας. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα ή, εναλλακτικά, με απευθείας ηλεκτρονική σύνδεση της Εταιρείας με τα αρχεία του τελευταίου.

Η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της πέμπτης (5ης) ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης της 16-5-2018, ήτοι κατά την 11-5-2018 (Ημερομηνία Καταγραφής), και η σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 13-5-2018, ήτοι την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.

Για την Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ήτοι την 30-05-2018 (ημερομηνία καταγραφής Επαναληπτικής Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης), η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την 27-05-2018, ήτοι την τρίτη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της ως άνω Γενικής Συνέλευσης.

Έναντι της Εταιρίας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την αντίστοιχη Ημερομηνία Καταγραφής. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του Κ.Ν. 2190/1920, ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.

Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ημερομηνία Καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v