Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MIG REAL ESTATE: Έγκριση απορρόφησης της Πανγαία


Η MIG Real Estate ανακοινώνει ότι στις 6 Αυγούστου το Δ.Σ. και το Δ.Σ. της Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ ενέκριναν το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης δι' απορρόφησης της δεύτερης από την πρώτη.

Σύμφωνα με το σχέδιο σύμβασης, από τη Συγχώνευση θα προκύψουν 241.420.534 νέες μετοχές, ενώ η σχέση ανταλλαγής για τους μετόχους των συγχωνευόμενων εταιρειών προτείνεται ως ακολούθως:

• Κάθε μέτοχος της απορροφώσας (εκτός της Εθνική Πανγαία) θα ανταλλάσσει 1 κοινή ονομαστική μετά ψήφου μετοχή ονομαστικής αξίας 3 ευρώ εκάστη που κατέχει στην απορροφώσα, με 0,591602815 νέες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της απορροφώσας (όπως θα έχει προκύψει από τη συγχώνευση) νέας ονομαστικής αξίας 3 ευρώ η κάθε μία.

• Κάθε μέτοχος της απορροφώμενης θα ανταλλάσσει 1 κοινή ονομαστική μετά ψήφου μετοχή ονομαστικής αξίας 4 ευρώ εκάστη που κατέχει στην απορροφωμένη, με 1,334251532 νέες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της απορροφώσας (όπως θα έχει προκύψει από τη συγχώνευση) νέας ονομαστικής αξίας 3 ευρώ η κάθε μία.

• Κάθε μέτοχος της απορροφώμενης θα ανταλλάσσει 1 κοινή εξαγοράσιμη μετά ψήφου μετοχή ονομαστικής αξίας 4 ευρώ εκάστη που κατέχει στην απορροφώμενη, με 1,334251532 νέες κοινές ονομαστικές μετά ψήφου μετοχές της απορροφώσας (όπως θα έχει προκύψει από τη συγχώνευση) νέας ονομαστικής αξίας 3 ευρώ η κάθε μία.

Μετά τη συγχώνευση, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας που θα προκύψει θα ανέρχεται πλέον σε 766.483.602 ευρώ και θα διαιρείται σε 255.494.534 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 3 ευρώ η κάθε μία.

Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω τελούν υπό την έγκριση των γενικών συνελεύσεων των συγχωνευόμενων εταιριών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v