Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΗΡΕΥΣ: Πρόθεση εκποίησης κλασματικών υπολοίπων

Η εταιρεία ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, από την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας με απορρόφηση της εταιρείας SEAFARM IONIAN AE ύψους 9.474.743,20 € υπέρ της απορροφώσσας, με ημερομηνία 22/12/2015, προέκυψαν κλασματικά υπόλοιπα 2.121 μετοχών.

Οι δικαιούχοι μέτοχοι κάτοχοι κλασματικών δικαιωμάτων από την ως άνω αύξηση θα εισπράξουν το ποσό της εκποίησης 2.121 μετοχών, κατά την αναλογία του ο καθένας.

Η Εταιρεία ανακοινώνει ότι μετά την παρέλευση εξαμήνου (24/9/2016) από την εισαγωγή των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση, οπότε και εκπνέει η προθεσμία κατά την οποία παρέχεται στους Μετόχους το δικαίωμα να αποκτήσουν κλασματικά υπόλοιπα για το σχηματισμό μονάδων μετοχών, προτίθεται να προβεί στην εκποίηση των ως άνω κλασματικών υπολοίπων μετοχών και στην απόδοση του αναλογούντες ποσού στους δικαιούχους Μετόχους.

Τα κλασματικά υπόλοιπα θα εκποιηθούν σύμφωνα με το άρθρο 53 του Ν.3371/2005 και την απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς 13/375/17.03.2006.

Η ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΑΕ θα ακολουθήσει την διαδικασία εκποίηση όπως ορίζεται από τον Νόμο. Η εταιρεία θα αιτηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τη χορήγηση αδείας για την εκποίηση, η οποία θα περιλαμβάνει τον καθορισμό των προς εκποίηση μετοχών, τον διορισμό Μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη διενέργεια και την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας. Οι μετοχές θα εκποιηθούν μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών και το ποσό της εκποίησης θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου θα είναι διαθέσιμο στους δικαιούχους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ Μέτοχοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Κορίνα Μελιώτη (e-mail : [email protected], τηλ. +302106698224, Υπεύθυνη μετόχων και εταιρικών ανακοινώσεων)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v