Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σταθεροποιούνται σε υψηλό 9μήνου οι ασιατικές αγορές

Σταθεροποιητική εικόνα στα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς καταλαγιάζουν οι ανησυχίες για το Brexit.

Ήπιες μεταβολές στα ασιατικά χρηματιστήρια, που παραμένουν κοντά στο υψηλό εννεαμήνου, καθώς αμβλύνονται οι ανησυχίες για τις επιπτώσεις του Brexit, ενώ μια σειρά καλών οικονομικών στοιχείων από τις ΗΠΑ δίνουν ώθηση στο δολάριο.

Οι υπουργοί Οικονομικών και τραπεζίτες των G20 συμφώνησαν το Σαββατοκύριακο να εργαστούν για να στηρίξουν την παγκόσμια ανάπτυξη και να μοιράσουν με καλύτερο τρόπο τα οφέλη του εμπορίου, σε μια σύνοδο στην οποία το βασικό θέμα συζήτησης ήταν η επίπτωση από την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ και οι ανησυχίες για αύξηση του προστατευτισμού.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας παραμένει αμετάβλητος, ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο κινείται μεταξύ «πράσινου» και «κόκκινου» στις 16.622 μονάδες.

Χαμηλότερα κατά 0,27% ο δείκτης Hang Seng στις 21.905 μονάδες, οριακά χαμηλότερα στις 2.009 μονάδες ο δείκτης Kospi, ενώ υψηλότερα κατά 0,61% κινείται ο δείκτης ASX στις 5.609 μονάδες, κατά 0,15% ο δείκτης Shanghai Composite στις 3.017 μονάδες και κατά 0,25% ο δείκτης CSI στις 3.233 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v