Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με κέρδη 3,8% κλείνουν τη χρονιά οι ασιατικές αγορές

Οι μετοχές Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας κλείνουν τη χρονιά σε θετικό έδαφος, παρά τις πολιτικές «εκπλήξεις» όπως το Brexit και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, καταγράφοντας κέρδη 3,8%. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Μικτά πρόσημα στην τελευταία συνεδρίαση της χρονιάς για τα ασιατικά χρηματιστήρια, που όμως κλείνουν το 2016 με θετικό πρόσημο.

Οι μετοχές Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας κλείνουν τη χρονιά σε θετικό έδαφος, παρά τις πολιτικές «εκπλήξεις» όπως το Brexit και η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, καταγράφοντας κέρδη 3,8%, σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters. Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση των τελευταίων τεσσάρων ετών.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας ενισχύεται κατά 0,5%, ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκυο έκλεισε 0,16% χαμηλότερα στις 19.114 μονάδες.

Κέρδη 1,13% για τον δείκτη Hang Seng στις 22.040 μονάδες, οριακά υψηλότερα στις 3.097 και 3.303 μονάδες αντίστοιχα οι δείκτες Shanghai Composite και CSI, ενώ ο δείκτης ASX έκλεισε 0,48% χαμηλότερα στις 5.719 μονάδες. Κλειστός σήμερα ο δείκτης Kospi.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v