Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτά πρόσημα στα ασιατικά χρηματιστήρια

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου του Τραμπ στραμμένη η προσοχή των επενδυτών. Αναζητούν στοιχεία για την φορολογική, δημοσιονομική, εμπορική και συναλλαγματική πολιτική του νέου προέδρου των ΗΠΑ. Σε υψηλό διμήνου ο MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας.

Μικτή εικόνα στις ασιατικές χρηματιστηριακές αγορές, με τον MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας να επιστρέφει σε προ νίκης Τραμπ επίπεδα, σε υψηλό δυο μηνών. Οι επενδυτές αναμένουν τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του νέου προέδρου των ΗΠΑ, όπου θα αναζητήσουν στοιχεία για τις πολιτικές που θα ακολουθήσει σε θέματα φορολογίας, δημοσιονομικών δαπανών, διεθνούς εμπορίου και συναλλάγματος.

Ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας  ενισχύεται κατά 0,4%, ενώ ο δείκτης Nikkei του Τόκιο έκλεισε υψηλότερα κατά 0,33% στις 19.364 μονάδες.

Υψηλότερα κατά 0,68% ο δείκτης Hang Seng στις 22.906 μονάδες, κατά 0,18% ο ASX στις 5.823 μονάδες, κατά 1,47% ο Kospi στις 2.075 μονάδες, ενώ αντιθέτως χαμηλότερα κατά 0,59% διαμορφώνεται ο δείκτης Shanghai Composite στις 3.142 μονάδες και κατά 0,57% ο δείκτης CSI στις 3.339 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v