Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yποχώρησε σε χαμηλό τεσσάρων μηνών το αργό

Η τιμή του συμβολαίου της αμερικάνικης ποικιλίας του αργού παραδόσεως Απριλίου υποχώρησε κατά 1,8% στα 47,34 δολάρια το βαρέλι.

Χαμηλότερα έκλεισε το αργό πετρέλαιο την Τρίτη, σε μια συνεδρίαση με έντονη μεταβλητότητα, ενόψει της αυριανής δημοσίευσης στοιχείων που αναμένεται να δείξουν αύξηση των αποθεμάτων στις ΗΠΑ.

Οι traders είχαν επίσης στραμμένο το ενδιαφέρον τους σε ενδείξεις για το αν οι χώρες του ΟΠΕΚ θα επεκτείνουν τη συμφωνία περικοπής της παραγωγής.

Στη Νέα Υόρκη, η τιμή του συμβολαίου της αμερικάνικης ποικιλίας του αργού παραδόσεως Απριλίου υποχώρησε κατά 1,8% στα 47,34 δολάρια το βαρέλι. Με βάση τα στοιχεία της FactSet το επίπεδο αυτό είναι το χαμηλότερο από το Νοέμβριο.

Στο Λονδίνο, η τιμή του συμβολαίου του πετρελαίου Brent διολίσθησε 1,3% στα 50,96 δολάρια το βαρέλι.

«Το αργό WTI δεν κατάφερε να κρατήσει τα αρχικά κέρδη παρά το ότι η πτώση του δολαρίου προσφέρει γενικά στήριξη στις τιμές των εμπορευμάτων» δήλωσε στο Markewtatch αναλυτής της CMS Markets.

«Δεδομένης έντονης μεταβλητότητας και των μεγάλων εκπλήξεων τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, φαίνεται πως κάποιο traders μπορεί να κρατούν επιφυλακτική στάση ενόψει των στοιχείων για τα αποθέματα, ενώ άλλοι μπορει να προεξοφλούν μια μεγάλη άνοδο μετά την αναπάντεχη πτώση την περασμένη εβδομάδα» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v