ΕΙΔΗΣΕΙΣ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

 
| Share |

Ηρωίνη 57,8 κιλών εντόπισαν υπηρεσίες του ΥΠΟΙΟ









 ΧΡΗΣΤΙΚΑ 

 Real Time ΧΑ

 Λογιστικές
Καταστάσεις


 Ανακοινώσεις ΧΑ

 Τεχνική Ανάλυση

 Ιδέες της Ημέρας

 Κεφαλαιοποιήσεις

 Πακέτα

 Εύρεση Συμβόλου

της Έλενας Λάσκαρη
Δημοσιεύθηκε: 21:44 - 01/02/09
Ηρωίνη συνολικού βάρους 57,8 κιλών εντόπισε η διεύθυνση τελωνείων του υπουργείου Οικονομικών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι από υπαλλήλους του Τμήματος Λαθρεμπορίου και Παραποιημένων Εμπορευμάτων του Τελωνείου Κήπων με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών “Diego” της Τελωνειακής Υπηρεσίας, σε Βουλγαρικό ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Mercedes C180, με αριθμό κυκλοφορίας CO9466AM, με οδηγό τον E.E.Spasov και συνεπιβάτη την M.D.Todorova βρέθηκαν σε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη μεταξύ πίσω καθίσματος και χώρου αποσκευών 100 δέματα που περιείχαν 578 γρ. ηρωίνης το καθένα.

Ο οδηγός και η συνεπιβάτης του αυτοκινήτου συνελήφθησαν και διενεργείται συμπληρωματική εκτεταμένη έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εάν οι συλληφθέντες είναι μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Με αφορμή τη σημαντική αυτή επιτυχία στην καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών του Τελωνείου Κήπων, ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνης Μπέζας επικοινώνησε και συνεχάρη τον Δ/ντή και τους Τελωνειακούς Υπαλλήλους και δήλωσε: «Η συμβολή των Τελωνειακών Υπαλλήλων στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών είναι καθοριστική. Οι γνώσεις, η εμπειρία και οι αρμοδιότητες που έχουν, τους καθιστούν απαραίτητους στη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.


Μοιραστείτε
το άρθρο
LinkedIn Facebook Twitter Σχολιάστε
παρακάτω
  
Το άρθρο συνεχίζεται παρακάτω






Τα δικά μας τελωνεία φυλάσσουν όχι μόνο τα ελληνικά σύνορα, αλλά και τα ευρωπαϊκά».







iatronet.gr - Ιατρικό Φόρουμ - Οι ειδικοί σάς 

απαντούν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΧΟΛΙΑΣΜΕΝΑ


Οι τοίχοι «γράφουν» την δική τους ιστορία
Δάνεια: Πώς θα διαπραγματευτείτε με την τράπεζά σας
Έφηβοι εθισμένοι στο Facebook: Νέα έρευνα για την εξάρτηση στο διαδίκτυο
Γυμναστική μετά τη γέννα: Tips και ασκήσεις για «συμμάζεμα»
George Clooney: Όσκαρ και γοητεία
«Δείτε το»! Τα πιο ενοχλητικά chain mails