Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Βουλή η δικογραφία για την οικονομία

Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που αφορά στα παραποιημένα στοιχεία για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας.

Στη Βουλή η δικογραφία για την οικονομία
Διαβιβάστηκε στη Βουλή η δικογραφία που αφορά στα παραποιημένα στοιχεία για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και τους πρώην υπουργούς της Ν.Δ., Οικονομίας κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και Γιάννη Παπαθανασίου και Υγείας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Η Δικαιοσύνη ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση μετά την κατάθεση, από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, των δύο πορισμάτων για την οικονομία, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των ειδικών εμπειρογνωμόνων.

Η διευθύνουσα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών κ. Ελένη Ράντου, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, έστειλε τη σχετική δικογραφία στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αθανάσιο Κατσιρώδη.

Ο τελευταίος σε συνεννόηση με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ιωάννη Τέντε διαβίβασε τον φάκελο στη Βουλή, η οποία και θα αποφασίσει για τη σύσταση εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο