Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι απαντούν ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου

Για τη συνάντηση των Καννών στις αρχές Νοεμβρίου 2011 έχουν γραφτεί περισσότερα ίσως σχόλια και από αυτά που γράφτηκαν για τη μάχη των Καννών, σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ. Τι λέει ο Γ. Παπανδρέου.

Τι απαντούν ΠΑΣΟΚ και Παπανδρέου

Αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ αλλά και τον Γιώργο Παπανδρέου προκάλεσε το δημοσίευμα των FT για το παρασκήνιο της κρίσιμης συνεδρίασης στις Κάνες.

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

Για τη συνάντηση των Καννών στις αρχές Νοεμβρίου 2011 έχουν γραφτεί περισσότερα ίσως σχόλια και από αυτά που γράφτηκαν για τη μάχη των Καννών. Όσοι συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή κάποια στιγμή θα αναφερθούν με αυθεντικό τρόπο στα πραγματικά περιστατικά.

Σημασία έχει ότι μετά τις Κάννες η τότε κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή και οδήγησε με δική της πρωτοβουλία στην ευρύτερη συνεργασία της κυβέρνησης Παπαδήμου που εξειδίκευσε και εφάρμοσε μέχρι τις 9 Μαρτίου 2012 τα όσα είχαν επί της αρχής συμφωνηθεί και αποφασιστεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 26ης-27ης Οκτωβρίου 2011.

Χάρις στο πλαίσιο αυτό, τις θυσίες και τις δημοκρατικές επιλογές του Λαού της, η χώρα μας τώρα έχει κάνει τη στροφή προς την οριστική έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο και ξαναγίνεται ένα ουσιαστικά ισότιμο μέλος της Ευρωζώνης.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπανδρέου σχολίασε: «Ό,τι είχαμε να πούμε για τη συνάντηση των Καννών και το δημοψήφισμα, το έχουμε πει κατ' επανάληψη και επιβεβαιωνόμαστε – παρά τις όποιες ενστάσεις για την ακρίβεια ορισμένων σημείων του δημοσιεύματος των Financial Times.

Τώρα, είναι ώρα να μιλήσουν άλλοι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v