Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΤτΕ: Δεν συζητήθηκε σήμερα το θέμα του υποδιοικητή

Το θέμα κάλυψης της θέσης του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη της σημερινής συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της τράπεζας.

ΤτΕ: Δεν συζητήθηκε σήμερα το θέμα του υποδιοικητή

Νέα παράταση στην κάλυψη της θέσης του υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας χωρίς να συζητηθεί το θέμα. 

Ειδικότερα, παρά τις πληροφορίες που υπήρχαν από το πρωί, το θέμα δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της ΤτΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης "Στρατηγικός Επενδυτής", η θέση του υποδιοικητή αναμένεται να καλυφθεί από τον κ. Γιάννη Μουρμούρα, καθηγητή του τμήματος οικονομικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πρώην υφυπουργό οικονομικών και πρώην σύμβουλο του πρωθυπουργού για οικονομικά θέματα. 

Σημειώνεται ότι η εκκρεμότητα για την κάλυψη της θέσης του δεύτερου υποδιοικητή της κεντρικής τράπεζας οφείλεται στην αδυναμία σύγκλησης του Γενικού Συμβουλίου της ΤτΕ πριν την ορκωμοσία του Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του διοικητή. 

Υπενθυμίζεται ότι έτερος υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος είναι ο Ιωάννης Παπαδάκης. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v