Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Η Πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει με τους μισθούς των Ενστόλων

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας, δήλωσε ο πρωθυπουργός που βρέθηκε στον Εβρο για την τελική φάση της άσκησης Παρμενίων 2014.

Σαμαράς: Η Πολιτεία θα κάνει αυτό που πρέπει με τους μισθούς των Ενστόλων

Στο θέμα του μισθολογίου των ενστόλων αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα το νομό Έβρου και παρακολούθησε την τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων 2014».

«Θέλω να πω ότι η Πολιτεία θα κάνει εκείνο που πρέπει προκειμένου να ανταποκριθεί με κάθε μέσο στις συνθήκες, στις ανάγκες, ακόμα και με το θέμα του μισθολογίου, για να διασφαλίσει και το μέλλον σε αυτά τα παιδιά. Αυτή είναι η ψυχή του Έλληνα στρατιώτη, που την είδαμε να υπάρχει πίσω από κάθε αεροπλάνο, από κάθε ελικόπτερο, από κάθε άρμα» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Οπως μεταδίδει ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «η Ελλάδα της υπερηφάνειας, της ισχύος, του κύρους είναι εδώ, στη Θράκη μας, σε όλη την πατρίδα μας», ενώ πρόσθεσε ότι η Θράκη είναι μια από τις πιο ασφαλείς γωνίες της Ελλάδας και έδωσε συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις για αυτή την, όπως είπε, «εξαίρετη από κάθε πλευρά άσκηση».

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο εγγυητής της ασφάλειας της πατρίδας μας και επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ, είδαμε με υπερηφάνεια τη δύναμη, την αξιοπρέπεια και το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων» συμπλήρωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος συνεχάρη τον υπουργό Άμυνας και τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων «για αυτή την καταπληκτική εμπειρία που δώσατε σήμερα σε όλους που βρισκόμαστε εδώ. Είναι τιμή για όλους μας που παρευρεθήκαμε στην άσκηση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v