Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σκρέκας: Δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό

«Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την Ανάπτυξη. Βασικός μας στόχος είναι η αξιοποίηση και ο πολλαπλασιασμός της αποτελεσματικότητας του κάθε ευρώ», τόνισε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης.

Σκρέκας: Δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό, υπογράμμισε ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

Ειδικότερα, ο κ. Σκρέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η τιμή για μένα είναι μεγάλη. Η προσπάθεια να δικαιώσω την επιλογή του Πρωθυπουργού ακόμα μεγαλύτερη. Ήδη είχα την πρώτη συνάντηση και συνεργασία με τον κ. Δένδια για να μη χαθεί ούτε λεπτό.

Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την Ανάπτυξη. Βασικός μας στόχος είναι η αξιοποίηση και ο πολλαπλασιασμός της αποτελεσματικότητας του κάθε ευρώ, είτε αυτό προέρχεται από τον Έλληνα φορολογούμενο, είτε από την Ευρώπη».

«Ο κ. Κώστας Σκρέκας είναι νέος πολιτικός, με ήθος και γνώσεις, αλλά και με εμπειρία στην αγορά. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχει απολύτως στα καθήκοντά του ως Υπουργός Ανάπτυξης» δήλωσε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος υπουργός ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v