Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΒΕΠ με Λαφαζάνη

Συζητήθηκαν η ένταξη περιοχών της Περιφέρειας Αττικής καθώς και των νησιωτικών περιοχών της Επιμελητηριακής Περιφέρειας ΒΕΠ στα προγράμματα ΟΠΑΑΧ-LEADER, η αύξηση του ΕΤΜΕΑΡ και η ανάπτυξη Βιοτεχνικών Πάρκων.

Συνάντηση αντιπροσωπείας ΒΕΠ με Λαφαζάνη
Σε ιδιαίτερα θετικό και γόνιμο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας η συνάντηση του Προέδρου και του Α΄ Αντιπροέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Ανδριανού Μιχάλαρου και Γεωργίου Κωνσταντόπουλου αντίστοιχα και του Διευθυντή ΒΕΠ, κ. Μιχάλη Γιάγκα με τον υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη και τους συνεργάτες του, κ. Ιωάννη Τόλιο και Απόστολο Αλεξόπουλο.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου έθεσε:

- Το θέμα της ένταξης των ορεινών και ημιορεινών περιοχών της Περιφέρειας Αττικής καθώς και των νησιωτικών περιοχών της Επιμελητηριακής Περιφέρειας ΒΕΠ στα προγράμματα ΟΠΑΑΧ-LEADER και κατετέθησαν έγγραφα με σχετικές ενέργειες του Επιμελητηρίου.

- Το θέμα της επιβάρυνσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από την αύξηση του Ειδικού Τέλους Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ), που υποχρεωτικά πληρώνεται με το ρεύμα, προκειμένου να καλυφθεί το έλλειμμα του λειτουργού της αγοράς, ΛΑΓΗΕ.

Επίσης, αντικείμενο της συζήτησης υπήρξε και η ανάπτυξη των ΜΜΕ και των Βιοτεχνικών Πάρκων, θέματα για τα οποία κατέθεσε προτάσεις στο παρελθόν το Επιμελητήριο και δεσμεύθηκε να αποστείλει εκ νέου στην νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v