Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Endeavor Greece και Celestyal Cruises

Μέσω της συνεργασίας, οι εταιρείες του δικτύου της Endeavor έχουν την ευκαιρία να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς κατανάλωση ή αγορά στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises

Συνεργασία Endeavor Greece και Celestyal Cruises

H Endeavor Greece, διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας και η Celestyal Cruises, η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας που επιλέγει ως αφετηρία τα ελληνικά λιμάνια, ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων και του τουρισμού.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσω της συνεργασίας, οι εταιρείες του δικτύου της Endeavor έχουν την ευκαιρία να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς κατανάλωση ή αγορά στα κρουαζιερόπλοια της Celestyal Cruises αναδεικνύοντας τη μοναδική αξία των ελληνικών προϊόντων διατροφής στο διεθνές κοινό επιβατών κρουαζιέρας. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στη θετική εικόνα της χώρας στο εξωτερικό ενώ αξιοποιείται η παραδοσιακή ελληνική διατροφή που αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τη χώρα μας.

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises ανέφερε: "Είναι μεγάλη μας χαρά να συνεργαζόμαστε με το διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό στήριξης της επιχειρηματικότητας Endeavor καθώς μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, να προωθήσουμε την ελληνικότητα με κάθε τρόπο στους ξένους επισκέπτες μας. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία αυτή θα αποφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα."

Ο Χάρης Μακρυνιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος Endeavor Greece, δήλωσε: "Οι συνεργασίες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας και της λειτουργίας μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη Celestyal Cruises για την προώθηση των εταιρειών του δικτύου μας και των προϊόντων τους, αξιοποιώντας την κρουαζιέρα σαν μέσο προβολής της χώρας."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v