Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Ανεύθυνος και τυχοδιώκτης ο Βαρουφάκης»

Σκληρή επίθεση δέχθηκε στο Eurogroup ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών. Τον κατηγορούν για τυχοδιωκτισμό και ανευθυνότητα, σύμφωνα με το Bloomberg. Πώς απάντησε στο δημοσίευμα ο Γ. Ντάισελμπλουμ.

«Ανεύθυνος και τυχοδιώκτης ο Βαρουφάκης»

Για σφυροκόπημα στο Γιάνη Βαρουφάκη κατά τη διάρκεια του Eurogroup κάνει λόγο το Bloomberg. Το πρακτορείο επικαλείται τρεις πηγές προσκείμενες στις εξελίξεις και αποκαλύπτει ότι οι υπουργοί Οικονομικών εξέφρασαν την έντονη απογοήτευσή τους στην άρνηση του κ. Βαρουφάκη να παρουσιάσει συγκεκριμένα μέτρα για την οικονομία της χώρας ώστε να αποδεσμευτεί η οικονομική στήριξη.

«Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης δήλωσαν πως ο χειρισμός των διαπραγματεύσεων από τον Έλληνα υπουργό ήταν ανεύθυνος και τον κατηγόρησαν ότι χάνει χρόνο, ότι είναι τυχοδιώκτης και ερασιτέχνης, είπε μία πηγή» αναφέρει το δημοσίευμα. 

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το Eurogroup, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ δεν διέψευσε το δημοσίευμα. Ρωτήθηκε εάν υπήρξε κριτική για τον κ. Βαρουφάκη και απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω πώς πήγαν οι συζητήσεις». Έκανε λόγο για «ειλικρινή και πολύ επικριτική συζήτηση» χρησιμοποιώντας τρεις φορές τη λέξη "critical". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v