Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κατσέλη: Στρατηγική επιλογή για Εθνική η χρηματοδότηση της ναυτιλίας

Η πρόεδρος της Εθνικής, Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στη ΓΣ της ΙNTERTANKO, τόνισε τη σημασία που έχει για την ελληνική οικονομία η ναυτιλία, που όπως ανέφερε «συμβάλλει συνολικά – έμμεσα και άμεσα- στο 6,5% της οικονομικής δραστηριότητας ετησίως.

Κατσέλη: Στρατηγική επιλογή για Εθνική η χρηματοδότηση της ναυτιλίας

Στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της INTERTANKO, της πλέον σημαντικής ένωσης ιδιοκτητών τάνκερ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαΐου 2015 μίλησε - ύστερα από πρόσκληση - η Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κυρία Λούκα Τ. Κατσέλη.

Η κυρία Κατσέλη τόνισε τη σημασία που έχει για την ελληνική οικονομία η ναυτιλία, που όπως ανέφερε «συμβάλλει συνολικά – έμμεσα και άμεσα- στο 6,5% της οικονομικής δραστηριότητας ετησίως».

«Η Εθνική Τράπεζα», σημείωσε η κα Κατσέλη, «έχει κατακτήσει μια ισχυρή παρουσία στη χρηματοδότηση της ναυτιλίας, ως στρατηγική επιλογή, με σημαντικά αμοιβαία οφέλη για την Τράπεζα και τους πελάτες της».

Όπως επεσήμανε, η Εθνική Τράπεζα επιδιώκει να συνεχίζει να παίζει καταλυτικό ρόλο στην ικανοποίηση των αναγκών μεγάλων πελατών στον τομέα της ναυτιλίας, μέσω συνεργασιών και αποτελεσματικών μορφών χρηματοδότησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v