Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Οι συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση από τον υπεύθυνο του τομέα εργασίας της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου για την αναβολή στις πληρωμές των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ.

ΝΔ: Οι συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την μη καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ για το μήνα Ιούνιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κάθε μέρα που περνάει η κατάσταση χειροτερεύει. Την ώρα που η κυβέρνηση συνεχίζει το ρεσιτάλ επικοινωνιακών τεχνασμάτων και δηλώσεων χωρίς ουσία, οι συνταξιούχοι αντιλαμβάνονται από πρώτο χέρι την "πρώτη φορά αριστερά".

Όπως πληροφορήθηκαν οι δικαιούχοι του ΟΓΑ, οι οφειλές του οργανισμού για τα οικογενειακά επιδόματα δεν θα πληρωθούν σήμερα, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί, γεγονός πρωτοφανές για τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα μάλιστα με τον νέο επικεφαλής του οργανισμού Αθανάσιο Μπακαλέξη ένα μέρος των οικογενειακών επιδομάτων που σχετίζονται με δικαστικές αποφάσεις θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα και τα υπόλοιπα θα δοθούν τον Ιούλιο.

Δυστυχώς οι χιλιάδες συνταξιούχοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει. Όλα αυτά βεβαίως έχουν ονοματεπώνυμο: Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

Η Νέα Δημοκρατία ξεκαθαρίζει ότι βρίσκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων, στους οποίους η "αριστερή" κυβέρνηση συμπεριφέρεται με τρόπο ανεύθυνο και επικίνδυνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v