Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενημέρωση για την παράταση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜμΕ»

Το ΕΒΕΑ και το ΕΕΑ πραγματοποίησαν στις 23 και στις 24 Ιουνίου αντίστοιχα εκδηλώσεις ενημέρωσης των ενταγμένων στο πρόγραμμα «Ενίσχυση ΜμΕ» σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν για να τους χορηγηθεί παράταση υλοποίησης του έργου τους.

Ενημέρωση για την παράταση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜμΕ»
Την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Ιουνίου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ)πραγματοποίησαν αντίστοιχα ενημερωτικές εκδηλώσεις σχετικά με την παράταση του προγράμματος «Ενίσχυση ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου και Υπηρεσιών».

Και οι δύο εκδηλώσεις αποσκοπούσαν στην ενημέρωση των ενταγμένων στο πρόγραμμα επενδυτών σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν, προκειμένου να τους χορηγηθεί παράταση υλοποίησης του έργου τους, σύμφωνα με τον τροποποιημένο Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος.

Οι εκδηλώσεις οργανώθηκαν από το ΕΒΕΑ και το ΕΕΑ και πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την ΕΛΑΝΕΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία, Εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ για τις Περιφέρειες Αττικής, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου), η οποία αποτελεί Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης του ΕΣΠΑ.

Τις σχετικές παρουσιάσεις πραγματοποίησε η Υπεύθυνη του αρμόδιου τμήματος κ. Μάριον Παράσχη, στέλεχος της ΕΛΑΝΕΤ.

Μετά τις παρουσιάσεις ακολούθησαν συζητήσεις, στην οποία δόθηκαν διευκρινίσεις από τους κ. Μάριον Παράσχη, Ελένη Γατσούλη και Φαίδωνα Ποπώφ, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ, στα ερωτήματα που διατυπώθηκαν από τους παρευρισκομένους για διάφορα θέματα, όπως:

-οι προϋποθέσεις λήψης της παράτασης,
-η δυνατότητα υποβολής αιτημάτων τροποποίησης,
-η δυνατότητα υποβολής αιτημάτων ενδιάμεσης και τελικής επαλήθευσης
-οι ορθοί τρόποι εξόφλησης δαπανών,
-η διαδικασία εκχώρησης της δημόσιας επιχορήγησης στην τράπεζα,
-ο συνδυασμός διαφορετικών χρηματοδοτικών εργαλείων για το ίδιο έργο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v