Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παναγιωτάκης (ΔΕΗ): Πλήρως εξασφαλισμένη η ηλεκτροδότηση της χώρας

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ διευκρίνισε ότι τα καταστήματα της επιχείρησης παραμένουν ανοιχτά και πως μέχρι την εξομάλυνση λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος οι πελάτες δεν θα επιβαρύνονται με επιτόκιο στους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς και διακανονισμούς.

Παναγιωτάκης (ΔΕΗ): Πλήρως εξασφαλισμένη η ηλεκτροδότηση της χώρας

Μετά από αίτηση του Ελληνικού Δημοσίου, αναβλήθηκε για τις 13ης Ιουλίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΔΕΗ στην οποία θα συζητηθούν τα ίδια θέματα όπως και στην αρχική πρόσκληση.

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔEΗ Α.Ε., κος Μανόλης Παναγιωτάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η ΔEΗ υπήρξε πάντοτε πυλώνας σταθερότητας και εγγυητής για την οικονομία και κοινωνική ζωή της πατρίδας μας. Τον ρόλο αυτό θα επιβεβαιώσει και στις κρίσιμες ώρες που τώρα διανύουμε» τονίζοντας ότι «είναι πλήρως διασφαλισμένη η ηλεκτροδότηση της Χώρας τόσο στην ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική Ελλάδα».

Σε σχέση με τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΔEΗ δήλωσε ότι «έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα για τη θετική μας ανταπόκριση σε όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της Επιχείρησης».

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΔEΗ, σε σχέση με το κρίσιμο για τη χώρα έργο της κατασκευής της νέας Μονάδας Πτολεμαΐδα V υπογράμμισε ότι «η προκαταβολή είναι διασφαλισμένη και πως με την αναμενόμενη έκδοση της οικοδομικής άδειας μέσα στον Ιούλιο, θα γίνει και η σχετική καταβολή στην ανάδοχο εταιρεία για τη συντομότερο δυνατό εκκίνηση των εργασιών κατασκευής».

Τέλος, ο κος Μ. Παναγιωτάκης διευκρίνισε ότι τα καταστήματα της ΔEΗ παραμένουν ανοιχτά για την εξυπηρέτηση των πελατών και πως μέχρι την εξομάλυνση λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος της χώρας, οι πελάτες δεν θα επιβαρύνονται με επιτόκιο στους ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς και διακανονισμούς.

«Η εταιρεία έμπρακτα και με υπευθυνότητα είναι για ακόμα μια φορά στο πλευρό των πελατών της και αναμένει και τη δική τους θετική ανταπόκριση στις υποχρεώσεις τους προς την Επιχείρηση. Τις δυσκολίες θα τις ξεπεράσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v