Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεουτσάκος: Τα χρήματα θα βρεθούν...είναι χαρτιά

"H αξιοπρέπεια δεν αγοράζεται. Δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της χώρας (...) στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λεουτσάκος.

Λεουτσάκος: Τα χρήματα θα βρεθούν...είναι χαρτιά
"Τα χρήματα είναι χαρτιά, θα βρεθούν. H αξιοπρέπεια δεν αγοράζεται. Δεν θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της χώρας" δήλωσε στον Αθήνα 9,84 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος ενόψει του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, σύμφωνα με τον skai.gr.

Απαντώντας στο ερώτημα τι θα γίνει αν στο δημοψήφισμα επικρατήσει το "όχι" και πού θα βρεθούν τα χρήματα για την ενίσχυση της οικονομίας, ο κ. Λεουτσάκος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι "στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, υπάρχει η βούληση για να προχωρήσεις. Εμείς έχουμε τη βούληση και αν ο λαός θέλει να προχωρήσουμε, θα προχωρήσουμε με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Δε θα υποθηκεύσουμε το μέλλον της χώρας μας".

"Ήδη υπάρχουν οι έλεγχοι στις τράπεζες, ήδη έχει υπάρξει μια σταθεροποίηση της κατάστασης. Αυτό, τις επόμενες ημέρες θα εξομαλυνθεί περισσότερο, όσο ο κόσμος θα συνηθίζει αυτή την κατάσταση, για τώρα. Άρα, δεν τίθεται θέμα κατάρρευσης αν ψηφίσουμε ΟΧΙ, γιατί υπάρχει έλεγχος" ανέφερε από την πλευρά του ο Κώστας Λαπαβίτσας ερωτηθείς στο News4all.gr με ποιον τρόπο μπορεί να καθησυχαστεί ο ελληνικός λαός ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη αναστάτωση σε περίπτωση του "όχι" στο δημοψήφισμα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v