Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πόρτας: Η Πορτογαλία δεν είναι σαν την Ελλάδα

Οι Πορτογάλοι έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν την χρεοκοπία και δεν τους αξίζει να συνδέονται με την κατάσταση της Ελλάδας, δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας.

Πόρτας: Η Πορτογαλία δεν είναι σαν την Ελλάδα

Η Πορτογαλία δεν πρέπει να συνδέεται με τα προβλήματα της Ελλάδας, μετά τις θυσίες και τις προσπάθειες που κατέβαλε για να ξεπεράσει την οικονομική και δημοσιονομική της θέση, δήλωσε την Δευτέρα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας Πάουλο Πόρτας.

Σε τηλεοπτικό διάγγελμα, ο κ. Πόρτας είπε ότι μετά το δημοψήφισμα «είναι στο χέρι της Ελλάδας να κάνει εναλλακτικές, βιώσιμες προτάσεις που θα είναι αποδεκτές από όλους».

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας τόνισε πως η βούληση των Ελλήνων ψηφοφόρων πρέπει να γίνει σεβαστή όσο και η βούληση των άλλων κρατών της ευρωζώνης».

«Οι Πορτογάλοι έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσουν την χρεοκοπία και δεν τους αξίζει να συνδέονται με την κατάσταση της Ελλάδας» σημείωσε. «Η κυβέρνηση πρέπει να προστατέψει τα συμφέροντα της Πορτογαλίας και των Πορτογάλων πρώτα από όλα και αυτό σημαίνει τώρα, να λέμε και να επαναλαμβάνουμε ότι η Πορτογαλία δεν είναι Ελλάδα» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v