Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαρουφάκης: Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης

Περιγράφοντας το πώς γνωρίστηκαν οι γονείς του, ο πρώην υπουργός Οικονομικών αναφέρει ότι η μητέρα του ως μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν υπεύθυνη να κατασκοπεύει τον πατέρα του και έτσι τον γνώρισε.

Βαρουφάκης: Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης

Με τον προκλητικό τίτλο «Η μητέρα μου ήταν μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης» ξεκινά το δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού STERN που παρουσιάζει συνέντευξη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στην Online έκδοσή του, όπου και αποκαλύπτει ότι το σχέδιο δημιουργίας παράλληλου νομίσματος ήταν το αντικείμενο πάνω στο οποίο έχτισε την καριέρα του, μεταδίδει το enikos.gr.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο, αναφέρει στη συνέντευξη αυτή ο Γιάνης Βαρουφάκης, που παραλληλίζει τα τανκς με τις τράπεζες, σημειώνοντας ότι «σήμερα δεν χρειάζεται τανκς για να νικήσεις κάποιον. Υπάρχουν οι τράπεζες».

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλά θετικά για τον Βόφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά δηλώνει προδομένος από τον αδερφό Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Στη συνέχεια ο πρώην υπουργός περιγράφει το πώς γνωρίστηκαν οι γονείς του, αναφέροντας ότι η μητέρα του ως μέλος ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης ήταν υπεύθυνη να κατασκοπεύει τον πατέρα του και έτσι τον γνώρισε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v