Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνέντευξη Τύπου για την αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις αναδιάρθρωσης του επιχειρησιακού μοντέλου του ΟΑΕΔ, που υλοποιείται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος με τη συνεργασία Δημόσιων Φορέων Απασχόλησης της Σουηδίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ομάδας Τεχνικής Βοήθειας προς την Ελλάδα (Task Force).

Συνέντευξη Τύπου για την αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ
Ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθ. Γιώργος Κατρούγκαλος και η διοικήτρια του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού καθ. Μαρία Καραμεσίνη θα παραχωρήσουν την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στο αμφιθέατρο του Οργανισμού (Δημητρίου Γούναρη 2 και Λεωφόρος Βουλιαγμένης 518, Άλιμος), κοινή συνέντευξη Τύπου με θέμα την αναδιοργάνωση του ΟΑΕΔ.

Στη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστούν τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα όπως και οι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα δράσεις της αναδιάρθρωσης του επιχειρησιακού μοντέλου (Re-engineering) του ΟΑΕΔ, που υλοποιείται στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος με τη συνεργασία ευρωπαϊκών Δημόσιων Φορέων Απασχόλησης της Σουηδίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ομάδας Τεχνικής Βοήθειας προς την Ελλάδα (Task Force).

Οι συμμετέχοντες στη συνέντευξη Τύπου θα ξεναγηθούν στον χώρο όπου λειτουργεί από τις αρχές Μαΐου το νέο Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης -Call Center στον πενταψήφιο «11320»- του ΟΑΕΔ. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη λειτουργίας του νέου portal του Οργανισμού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v